Afbeelding
Foto: Rokkifotografie

Thuis bij……..

Dit is oma Mien, 93 jaar en de oma van de Marissa Ravensbergen-Van der Kwaak.

Oma Mien woont in een oude boerderij uit 1650 in Oud Ade.

Hier is haar man geboren en vanaf hun trouwen wonen ze hier. Dit is inmiddels 66 jaar geleden. Helaas is opa Koos overleden.

Oma Mien doet en kan nog heel veel zelf. Ze houdt van een spelletje rummikub, klaverjassen, is dol op kleuren en op zondag is het huis vol met de familie. Bij mooi weer is ze altijd buiten te vinden rondom de boerderij. Wellicht bent u haar weleens in Rijnsburg tegengekomen.

Regelmatig was ze bij haar inmiddels overleden dochter Marianne van der Geest, getrouwd met Nico van der Kwaak. Haar zoon Jos werkt bij Tuincentrum de Uiver in Katwijk aan de Rijn.


n Jong Flora Band derde op NK Jeugd Show & Mars 2019

Prijs n De Jong Flora Band deed afgelopen zaterdag mee aan het Nationaal Kampioenschap Jeugd Show & Mars van het KNMO.

De jongens en meisjes deden op beide onderdelen mee en behaalden op beide onderdelen de derde plaats. In totaal deden twaalf jeugdkorpsen mee aan de wedstrijd. Het NK werd gehouden in het Noord-Hollandse Huizen. Ondanks de zeer hoge temperatuur is het de Jong Flora Band onder leiding van Rik van Egmond gelukt om op het onderdeel mars 83.38 punten te behalen, goed voor een derde plaats. Met de Game-show, onder leiding van de tambour-maƮtre Joran van Pijkeren, werden 76.75 punten gehaald, ook goed voor een derde plaats.

De leden van de Jong Flora Band hadden een drukke dag want 's avonds werden ze samen met de Flora Band verwacht in Katwijk, voor de jubileumtaptoe van DVS. Wil jij nou ook meedoen met zo'n Nederlands Kampioenschap en samen met anderen muziek maken? Kom dan eens langs op de donderdagavond bij een van de repetities en wie weet begin jij het nieuwe schooljaar met een nieuwe hobby. Meer informatie hierover op onze website, www.floraband.nl.
|Foto: R. Post.

Afbeelding