Afbeelding
Foto: pr

Kirsten van Vliet

Kirsten heeft lang haar wat ze vaak in een staart draagt. Ze is toe aan een opknapbeurt en wilde een goed advies over een nieuw kapsel. Ze is 46 jaar en getrouwd met Cor van Vliet. Samen hebben zij een zoon Corné. Kirsten is werkzaam als medewerkster studentenzaken op de universiteit van Leiden. In haar vrije tijd bezoekt ze de sportschool en houdt ze van lezen en reizen.

Kapsel en make up

Het lange haar van Kirsten is ongekleurd en aan een knipbeurt toe. Stylist Annet knipt het haar op een lengte die vrolijk en vlot staat wanneer je het los draagt en ook nog in een staartje kan. Kirsten heeft een eigen haarkleur met een warme goudblonde gloed. Om de nieuwe haarkleur beter bij haar huidskleur te laten passen wordt het haar met een nieuwe folietechniek opgelicht. Doordat niet het hele haar gekleurd wordt zal de blonde kleur geleidelijk uitgroeien. Met de beste zilvershampoo van dit moment de Inebrya ice cream noyellow worden de laatste restjes goud en geel uit het haar gefilterd.

Vervolgens wordt er op het gezicht een egale basis aangebracht met een huidkleurige concealer met daar over heen een foundation en een blush. De wenkbrauwen worden ingekleurd met een lichte wenkbrauwpoeder van Mintenz. De ogen worden opgemaakt met een bronskleurige en een rode/roze tint. Een bruine mascara en een oudroze tint lipstick met wat gloss maken de zomerse look compleet.

Het haar wordt met de krultang gekruld in een beachwave look. Losse krullen kun je op verschillende manieren krijgen door te variëren met je krultang. Als je je krultang verticaal houdt krijg je lossere waves dan wanneer je hem horizontaal houdt. Kirsten is blij met haar nieuwe look. Kleine subtiele veranderingen geven soms het beste resultaat. Dat bewijst de make-over van Kirsten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding