Inloopochtend

Uitnodiging n Op donderdag 20 juni is er weer een inloopochtend in de Voorhof van 9.30 uur tot 11.30 uur. Jongeren en ouderen, samen of alleengaand, allen zijn van harte welkom. Loop gewoon eens binnen en drink een kopje koffie mee. Er zijn altijd mensen om je welkom te heten en die een praatje met je willen maken. Je kan sjoelen, een kaartje leggen of een spelletje doen. Maar je kan ook de nieuwste Rijnsburger alvast lezen. Het team van gastvrouwen en gastheren willen je graag ontvangen.


Veiling De Ruyter

Reminder n Aanstaande zaterdag 15 juni is er een spectaculaire veiling van Werkgroep De Ruyter. Deze stichting trekt het leed aan van de allerarmsten in Oost-Europa en biedt al decennialang concrete hulp. Daarom organiseert De Ruyter a.s. zaterdag een fantastische veiling bij restaurant H2) op het Jachthaventerrein Marina aan het Kanaalpad Noord-West 4 te Rijnsburg. U bent daar vanaf 16.00 uur welkom.

Nieuw is de kinderveiling, deze start om 16.45 uur. De kinderveiling heeft eigen kavels die door een Kinderveilmeester worden geveild. Aansluitend vindt de echte veiling plaats. De BBQ-crew van De Ruyter zorgt ervoor dat het u aan niets zal ontbreken en ook voor de kinderen zal worden gezorgd. Zaterdag 15 juni. Veiling Werkgroep De Ruyter. Mis hem niet. Meer info over de veiling of de complete kavellijst bekijken? Surf naar: www.werkgroepderuyter.nl


Storm

Schade n De brandweer heeft vorige week zaterdag de handen vol gehad aan stormschade. De brandweer Hollands Midden, waar de posten Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg onder vallen, zijn al tientallen keren uitgerukt. Vooral bomen moesten het ontgelden. De brandweer Katwijk is een keer of tien uitgerukt, Rijnsburg twee keer, en Valkenburg ook.