Zomerconcert Jubilate

Het Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate zet nog eenmaal alle registers open voordat het koor op zomerreces gaat. Op donderdag 4 juli 2019 geeft Jubilate een concert in de sfeervolle Dorpskerk in Katwijk aan den Rijn.

Dit keer een muzikale avond van vijf kwartier, zonder pauze, waarin het honderdvijftig koppige mannenkoor u meeneemt in hun muzikale wereld. Het publiek zal een gevarieerd programma van liederen worden aangeboden. Het wordt een muziekfestijn met een grote afwisseling van liederen. Zowel het geestelijk lied als de negrospiritual, maar ook het moderne repertoire zal Jubilate ten gehore brengen. Van psalm 43 tot Charles Aznavours She. Van het Pelgrimskoor van Wagner tot het Celtic Prayer van Karl Jenkins.

De begeleiding van dit concert wordt verzorgd door de bekende pianist Arthur Postma. Het blazersensemble van het Holland Symfonie Orkest zorgt voor de muzikale omlijsting. De algehele leiding is in handen van muzikaal leider en dirigent Aldert Fuldner.

Kaartverkoop

De kosten van dit concert bedragen €15 inclusief een drankje na afloop. Het concert op donderdag 4 juli begint om 20.00 uur. De deuren van de kerk gaan om 19.15 uur open. De kaarten zijn verkrijgbaar in Katwijk bij:

Haasnoot Mode, Voorstraat 14, Livera Peters, Princestraat 24 en bij

Boekhandel Het Baken Secr. Varkevisserstr. 37, alsook bij de leden van het koor en op www.jubilate.nl.


Oproep

Volksdansgroep Katwijk bestaat bijna 45 jaar en daarom zoeken wij jeugdleden voor de reünie op vrijdagavond 27 september 2019. Ben jij ook lid geweest dan ben je van harte uitgenodigd. We willen dan gezellig met elkaar kletsen, foto's kijken en horen hoe het met iedereen is. En wie weet kunnen we ook nog een dansje wagen. Wil je ons via de website, mail of PB facebook laten weten of je erbij kunt zijn? Ken je nog iemand waarmee je gedanst hebt, laat het ons dan weten, zodat wij hem/haar ook kunnen benaderen. www.volksdansgroepkatwijk.nl.


VakantieBieb

Hét zomercadeautje van de Bibliotheek is weer klaar voor gebruik.

Want iedereen die lekker wil lezen tijdens de vakantie kan bij de VakantieBieb terecht. Download de gratis VakantieBieb-app en lees meer dan 50 e-books de hele zomer lang.In de app staan meer dan 50 e-books voor jong en oud.

De VakantieBieb is gratis te gebruiken, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. De VakantieBieb is open tot en met 31 augustus. Meer informatie zie www.vakantiebieb.nl.