Bingo

Buurtvereniging n Irissenstraat organiseert dinsdag 18 juni weer een bingoavond. Deze wordt gehouden in Go*Go Rijnsburg, aanvang 20.00 uur. Iedereen is van harte welkom en er zijn mooie prijzen te winnen. De zaal is al om 19.30 uur open.


Oldtimershow

Aanmelden n Niet meer weg te denken uit het programma van de Rijnsburgse Feestweek is de Oldtimershow welke dit jaar alweer voor de 21e keer wordt georganiseerd. Op zaterdag 10 augustus 2019 is het zover. De Oldtimershow staat garant voor gezelligheid, ontmoeten, maar bovenal genieten van de prachtige auto's en brommers die een plekje langs de Graaf Florislaan zullen krijgen. Bent u in het bezit van een oldtimer óf youngtimer (brommer of auto)? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen. Deelname kost € 7,50 en u ontvangt van de organisatie een leuke herinnering. Ook maakt u kans op een mooie prijs! Vanaf 10.00 uur zal uw auto worden opgesteld aan de Graaf Florislaan. De voertuigen zijn te bewonderen tot 13.00 uur. Om 13.00 uur zullen de oldtimers worden opgesteld om voor de Flower Parade uit door Rijnsburg te rijden. De prijsuitreiking zal dit jaar anders verlopen dan dat u gewend bent. Nadat we de Flowerparade route hebben gereden rijden we als stoet door naar Restaurant H2O in Rijnsburg. Daar zal onder het genot van een hapje en een drankje de uitreiking van de prijzen plaatsvinden. Aan het aantal deelnemers zit een limiet, daarom kunt u vooraf tickets kopen via het de website www.ovrijnsburg.nl/aanmelden.


Grip op de Knip

Grip n op de Knip Katwijk is een stichting die inwoners van de gemeente Katwijk hulp biedt bij financiële problemen of schulden. www.gripopdeknipkatwijk.nl of 06-22062590.