Afbeelding
Foto: pr

Thema bijeenkomst bij De Brug

Motivatie n Maandag 17 juni 2019 organiseert De Brug een thema avond over 'Motivatie' voor ouders, partners en overige familieleden van (ex-)verslaafden. De toegang is gratis. De avond zal worden gehouden in de accommodatie aan de Schaepmanstraat 1 in Katwijk. Er zal worden gesproken door Rianne Krüger, hulpverlener bij De Brug. Er zal op deze avond uitleg gegeven worden over interne en externe motivatie en hoe u als ouder-partner de verantwoordelijkheid hierin bij de verslaafde kan laten. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur. U dient zich van te voren op te geven bij De Brug, telefoon 071-4033733 of via info@debrughelpt.nl .


Brug open…..

Pontje n Tijdens de eerste zomerstorm van dit jaar werd de nieuwe Joop van der Reijdenbrug tot nader order open gezet voor de beroepsvaart. Vorige week zaterdag kwam er een melding dat de brug met deze snelheden niet kan worden bediend. Dus konden fietsers en voetgangers hier de oversteek naar Oegstgeest-Valkenburg niet maken. Gelukkig ging de pont gewoon bij windkracht 6 heen en weer.


BC Valken jeugdteam 2 kampioen

Het n jeugdteam van Badmintonclub De Valken is kampioen geworden. En dat is knap als je bedenkt dat dit voor hen het eerste competitieseizoen was. Het team bestond uit; Chris, Sietse, Sanne, Max en Elin. De competitie werd gespeeld in de opstapcompetitie. Dit is een poule speciaal voor beginnende teams. Er werden vijf uit en vijf thuiswedstrijden gespeeld. De meeste wedstrijden waren spannend, de teams aan elkaar gewaagd. In de poule was dit goed terug te zien. De punten ontliepen elkaar niet veel en daarom bleef het tot de laatste wedstrijd spannend wie er kampioen zou worden. Alle kinderen waren fanatiek en sportief met elkaar bezig. Mede dankzij het vele support van de ouders kwamen zij op dit prachtige eindresultaat. Gefeliciteerd allemaal. Op naar volgend seizoen.
| Foto: pr.