Afbeelding
Foto: pr

Afscheid

pensioen n Vrijdag 31 mei is de laatste werkdag van Tiny den Haan bij Hoogvliet Rijnsburg. Dan mag ze van haar pensioen gaan genieten. Tiny is al vanaf februari 2004 bij deze vestiging werkzaam. Haar collega's wensen haar al het goede. Enne…. Komt u haar één deze dagen ook gedag zeggen?


Gezinsdienst

Sien n Zondag 26 mei a.s. om 15.00 uur wordt iedereen weer uitgenodigd om de gezinsdienst voor mensen met een beperking en belangstellenden bij te wonen. Dit samenzijn wordt gehouden in de Immanuelkerk, Kerkstraat te Rijnsburg. De voorganger is dominee P.J. van der Ende uit Rijnsburg en muzikale medewerking wordt verleend door mannenzanggroep Sion uit Katwijk. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie(thee) of een frisdrankje.


Anastasia

Musical n Met de Uit-De-Kunst-Bus van K&O kunt u vrijdag 25 oktober 2019 naar het grote Broadway succes' Anastasia' in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Er zijn 1e rang kaarten gereserveerd op de rijen 15 en 16. Inschrijven kan via www.kenokatwijk.nl of bij de balie, Sluisweg 16, Katwijk.Tel: 071-4016400 (op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur). Kosten: € 95,00 p/p incl. bus.