Kaartavond

Buurtvereniging n Irissenstraat organiseert dinsdag 28 mei weer een klaverjas- en jokeravond. Deze wordt gehouden in de bovenzaal van de Voorhof. Er zijn leuke prijzen te winnen. Iedereen is welkom, aanvang 20.00 uur.


Westerhaeghe zoekt vrijwilligers

Speeltuin n Aan de Spinozalaan in Rijnsburg ligt een prachtige speeltuin, open voor kinderen uit de buurt en ook daarbuiten. Deze speeltuin kan niet draaien zonder hulp van vrijwilligers, m.n. voor het schoonhouden zodat de kinderen veilig kunnen spelen. Er zijn gelukkig al een aantal vrijwilligers die de speeltuin schoonhouden alleen nog niet voor de hele week. Naar die vrijwilligers (wellicht buurtbewoners) zijn we op zoek. De speeltuin wordt schoongehouden aan het eind van de dag of vroeg in de morgen. Er zijn nog vacante plekken op woensdag en vrijdag.

Het zou al heel fijn zijn als u 1 x per week beschikbaar bent, lukt dat u niet, is 1 x per 2 of 3 weken ook welkom, u werkt volgens een rooster, kunt u aan het begin of het eind van de dag wat tijd reserveren, dan willen wij u graag verwelkomen.

Voor inlichtingen en meer informatie kunt u bellen met Ria Paap via telefoonnummer; 071-4030669 of stuurt u een mailtje naar riapaap@welzijnskwartier.nl.


Iemand voordragen Lintjesregen 2020

Voordragen n Kent u ook iemand die een lintje verdient? Hem of haar voordragen kan nog tot 1 juni. Wie komen er voor in aanmerking?

Iemand die gedurende een lange periode (15 jaar of langer) belangeloos bijzondere verdiensten voor de samenleving verricht. Denk aan langdurig bestuurslidmaatschap of ander vrijwilligerswerk voor een kerk, organisatie of vereniging. Ook mensen die in hun werk een uitzonderlijke prestatie leveren.

De verdiensten in de werkkring dienen ver uit te stijgen boven wat normaal van iemand in die functie verwacht mag worden. Daarnaast moeten de werkzaamheden binnen de hoofdfunctie een uitstraling en een bijzondere waarde voor de samenleving hebben.

Als u iemand wilt voordragen voor de Lintjesregen 2020, vul dan het aanvraagformulier in op www.lintjes.nl. Twijfelt u of de verdiensten inderdaad bijzonder genoeg zijn voor een Koninklijke onderscheiding? Neem dan contact op met het bestuurssecretariaat.

Is uw aanvraag compleet? Neem dan zo snel mogelijk contact op met het bestuurssecretariaat. Het secretariaat neemt samen met u de aanvraag door. Houd er rekening mee dat de uiterste inleverdatum voor uw aanvraag 1 juni 2019 is.

U kunt het bestuurssecretariaat bellen, tel. (071) 406 5001 of mailen naar bestuurssecretariaat@katwijk.nl. Of kijk op www.lintjes.nl en op www.katwijk.nl/lintje.