Kinderconcert in De Burgt

muziekschool n Op vrijdag 24 mei geven de jonge leerlingen van Muziekschool Katwijk een speciaal Kinderconcert in het Atrium van De Burgt in Rijnsburg.

Het Kinderconcert is een uitvoering die helemaal gemaakt wordt door de jonge leerlingen. Iedereen die wel eens een bezoek aan zo'n Kinderconcert heeft gebracht weet hoe leuk het is om naar de muziek van de jonge talenten te luisteren en hoe knap het is wat de kinderen al op zo'n jonge leeftijd kunnen laten horen. De één speelt een instrument en heeft nog maar net een half jaar les, de ander zingt al jaren met veel plezier in één van de kinderkoren. De één speelt solo, de andere juist samen met andere kinderen. Op de muziekschool is plek voor álle kinderen die van muziek houden, en daarom zit het programma van het Kinderconcert ook boordevol afwisseling. Er zijn veel verschillende muziekinstrumenten te horen: piano, fluit, saxofoon, viool en nog veel meer.

Iedereen is welkom op het Kinderconcert, want muziek is voor iedereen! Natuurlijk alle broertjes, zusjes, ouders en andere familieleden van de muzikanten. Maar ook de vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, buren en verder gewoon iedereen die van muziek houdt. De toegang is gratis en hoe meer publiek er komt, hoe gezelliger het wordt! Dit unieke concert is gratis toegankelijk en bedoeld voor jong en oud. Vrijdag 24 mei, aanvang 19:00 uur. De Burgt, Burgemeester Koomansplein 1.


Loten voor Paardenmarkt Loterij

paardenmarkt n Op 12 juni van dit jaar wordt de jaarlijkse paardenmarkt gehouden. Onderdeel hiervan is de loterij.

Er zijn 2500 loten te koop tegen een prijs van € 2,- per stuk. De opbrengst is bestemd voor de bekostiging van de activiteiten tijdens de paardenmarkt. Hiermee kunnen een hoop leuke activiteiten gratis worden aangeboden aan het publiek. Het prijzenpakket bestaat uit een aantrekkelijke hoofdprijs van € 500,- en voor honderden euro's aan waardenbonnen van lokale winkeliers. U kunt heel eenvoudig aan uw loten komen. Ze zijn namelijk te koop bij snackbar Ouwersloot, groetenspeciaalzaak "de Zonnetuin", Den Haan langs de Vliet, Slagerij Bekooij, snackbar "de Klink" en snackbar "de Relus" in Katwijk aan de Rijn. Wilt u 5 loten of meer kopen dan bestaat ook de mogelijkheid dat deze bij u thuis worden gebracht. Een berichtje naar info@paardenmarkt-rijnsburg.nl of een appje/telefoontje naar 06 1465 8477 is voldoende. Met het kopen van loten steunt u ons traditionele dorpsfeest. En wie wil dat nou niet?


Week van de Amateurkunst 2019

Meedoen n Katwijk doet weer mee met de Week van de Amateurkunst (WAK). Deze is van 22 t/m 29 juni 2019.

WAK presenteert zich vanaf dit jaar met de campagne ik toon.

Dit kan door een gewone repetitieavond openbaar te maken, een muzikale workshop te geven, een open dag te houden of wat u maar kunt verzinnen.

Kunstenaars en verenigingen kunnen dan gratis meeliften met de landelijk en lokale PR campagne.
U kunt met uw vereniging een eigen aanbod creëren, meeliften op de PR-campagne en zo alle inwoners van Katwijk bereiken.

Aanmelden kan tot 22 mei via peterminnee@welzijnskwartier.nl of bel 06 236 90 632.