Rommelmarkt

Spullen n Op vrijdag 17 mei organiseert de Gereformeerde kerk van Valkenburg weer de jaarlijkse rommelmarkt. Dit jaar zal de gehele opbrengst opgedeeld worden: 50% gaat naar een project van kerk in actie en 50% gaat naar een project van onze kerk: Investeren in zonnepanelen.

U kunt ons helpen door uw spullen te schenken voor de rommelmarkt. Denk hierbij aan kleine meubels, servicegoed, speelgoed, tuinspullen, witgoed, boeken, kleding enz. We willen geen grote kasten of banken en geen kapotte en vieze spullen.

Nieuw dit jaar is dat u uw spullen mag komen brengen bij onze opslag op zaterdag 4 mei van 10.00 tot 12.00 op de achterweg 44 (bij de kassen) Dit neemt namelijk een hoop werk uit handen! Maar wanneer u dit niet lukt; blijft de mogelijkheid bestaan om op afspraak uw spullen bij u thuis op te laten halen. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer Schoneveld. Telefoonnummer 06-48443364. We hopen dit jaar weer op een mooie opbrengst.


Kom naar Sing-In op het plein

Living n Words. Zaterdag 27 april kleurt heel Nederland oranje. Dan vieren we de verjaardag van onze koning Willem-Alexander. De Jeugddienstcommissie van de Hervormde kerk plakt er nog een feestdag aan vast. Met een Sing In, met het thema Kingsday, vieren we nog een dagje feest voor onze Koning.

Zondag 28 april is er een laagdrempelige dienst in de feesttent op het Castellumplein. Tijdens deze Sing-In gaat dominee Van der Laan in gesprek over onze Koning. Geen feestje is compleet zonder goede muziek, daarom komt Living Words gezellig met ons zingen. Ze hebben weer een mooi programma in elkaar gezet vol prachtige liedjes. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar een kopje koffie of thee te drinken.

De Sing-In wordt gehouden op zondagmiddag 28 april, aanvang 15.30 uur. Voor die tijd zingt Living Words al. Iedereen is van harte welkom.


Inloopochtend

Rijnsburg n Morgen, vrijdag 26 april, is het weer een gezellig samen zijn in het zalencomplex van de Christelijk gereformeerde kerk aan de Oegstgeesterweg 71 in Rijnsburg. Vanaf 10 uur staat de koffie klaar. Iedereen is van harte welkom. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Nel Heemskerk 071-4025772 of Marja Zandbergen 071- 4028571.


Jeugdfilm in Dorpshuis

Middag n Ben je zes jaar en ouder? Dan heeft de bibliotheek op woensdagmiddag 1 mei in Het Dorpshuis Valkenburg een vrolijke animatiefilm klaarstaan over een koala die een talentenjacht organiseert. De film begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.55 uur. Schuif gezellig aan in Het Dorpshuis, de toegang is gratis. Een vrolijke film met bekende, aanstekelijke liedjes en animatiefiguurtjes.