Drees en Marianne Hoek zien uit naar de verhuizing van de Readshop. | Foto: PvK.
Drees en Marianne Hoek zien uit naar de verhuizing van de Readshop. | Foto: PvK. Foto: Piet van Kampen

The Readshop gaat verhuizen

n Meer ruimte en overzicht, uitbreiding assortiment

Hoftuin n Het ondernemersechtpaar Drees en Marianne Hoek ziet er reikhalzend naar uit. Donderdag 2 mei wanneer zij hun deuren openen in het pand waar Blokker gevestigd was. Enthousiast vertellen zij over de nieuwe vestiging waar het voor de klanten veel prettiger winkelen zal worden.

Door Piet van Kampen

In 2006 vestigde het ondernemerspaar zich aan de Anjelierenstraat. Door de uitbreiding van het assortiment en o.a. Post NL service werd de knusse winkel te klein. Nu grijpen zij de kans aan om hun vleugels van de succesvolle winkel verder uit te slaan.

In de Hoftuin

Het zal vanaf zaterdag 27 april, als de huidige winkeldeur definitief in het slot valt, hard werken worden om hun nieuwe zaak op en top in orde te krijgen.

Drees en Marianne lichten toe wat er allemaal aan extra's ten opzichte van de huidige winkel komt. Geheel nieuw wordt de koffiehoek. 'Hier schenken wij uitsluitend verse koffie van bonen en verse thee. Het is allemaal vers', benadrukt Drees.

Marianne vult hem aan: 'Bij de koffie kan de klant genieten van diverse soorten kersverse gebakken taarten van Naomi'. Echtgenoot Drees gaat enthousiast verder. 'Post NL service wordt ook uitgebreid met een tweede terminal zodat de klanten niet lang hoeven te wachten. De winkel wordt nu twee keer zo groot dus veel ruimer en overzichtelijker. De kinderboekenhoek wordt uitgebreid, het assortiment cadeauartikelen wordt groter, de wenskaarten die voorheen buiten stonden krijgen binnen nu een ruime hoek zodat er op het gemak een keuze kan worden gemaakt. Een speciaal lichtplan zal het geheel tot een sfeervolle winkel maken. Hier hebben wij veel aandacht aan besteed. Het wordt een toekomstbestendige winkel met een optimale presentatie', weet de ondernemer nu al.

In de nieuwe winkel komen ook workshops zoals handletteren, demonstraties en spelmiddagen. Onderwijskrachten worden uitgenodigd om met diverse uitgevers hun collectie door te nemen.

Voorproeven

Op zaterdag 20 april staat er in de Hoftuin een koffiecaravan waar de bezoekers alvast de heerlijke koffie met wat lekkers erbij voor slechts 1 euro kunnen proeven.

Kom zaterdag 20 april a.s. alvast voorproeven in de koffiecaravan

De nieuwe winkel gaat op donderdag 2 mei om 8.30 uur open maar de echte feestelijke opening zal plaats vinden op zaterdag 11 mei.

'Er zullen veel verrassende activiteiten plaats vinden', verklapt het echtpaar op voorhand. Drees en Marianne vormen samen met hun drie medewerkers een 'superleuk' team dat de klanten graag in de nieuwe winkel tegemoet zien. Info: www.thereadshoprijnsburg.nl. Alles is ook te vinden op Facebook en Instagram.