Op zoek naar vrijwilligers

Welzijnskwartier n Bent u op zoek naar een leuke vrijwilligersklus in Rijnsburg? Wandel dan gezellig mee langs een aantal vrijwilligersorganisaties die nog wat versterking kunnen gebruiken. Om u een indruk te geven van wat er mogelijk is organiseert Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt in samenwerking met het Museum Oud Rijnsburg op dinsdagmiddag 14 mei a.s. een leuke wandeling. Tijdens de wandeling lopen we bij enkele organisaties binnen die vrijwilligersvacatures hebben. Een enthousiaste gids van Museum Oud Rijnsburg vertelt u ook mooie verhalen over de historische gebouwen waar wij langskomen. Het startpunt van de wandeling is bij De Voorhof in Rijnsburg. De inloop is vanaf 14.00 uur. Om 14.30 gaat de wandeling van start. Omstreeks 16.30 uur komen we weer terug bij de Voorhof. Hier kunt u, onder het genot van een hapje en een drankje, ook nog kennismaken met enkele andere vrijwilligersorganisaties. Aanmelden kan via het Vrijwilligers Informatiepunt. Telefonisch op 071- 4033323 en via email op: vip@welzijnskwartier.nl Meedoen is gratis.


Duurzaamheid

Prijs n Vorige week heeft de organisatie van de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek de eerste vier genomineerden bekendgemaakt. De jury besloot na het aanhoren van de twaalf presentaties dat Herberg Welgelegen, Bouwbedrijf Van der Hulst, Hoek Hoveniers en Jelles Carcenter en een nader bezoek waard zijn. Wilt u nóg een keer meemaken hoe bevlogen ondernemers zijn? Tijdens een tweede voorronde zullen zij zich op 11 april in Hillegom presenteren.


Boeketdienst

Kerk n Zondag 14 april staat de Boeketdienst in de Immanuelkerk in het teken van Palmpasen: een groot JA voor Jezus, waarop al snel een groot NEE verschijnt. Dienstleider is Rianne Breedijk. Muziek: Rijnsburgse Praiseband. Voorganger ds. Arenda Haasnoot. Aanvang 17.00 uur. Vanaf 16.30 uur staat de koffie klaar.