Fietspad via Botenpad

Inloopavond n Op maandag 15 april 2019 organiseert de gemeente een inloopavond over de aanleg van een fietspad tussen de Dorpsweide en Waterlelie via het Botenpad. De route zal de bestaande dorpskern van Valkenburg langs de Oude Rijn via het park de Dorpsweide verbinden met de nieuwe wijk 't Duyfrak. De bijeenkomst wordt gehouden in de directiekeet van de BAM aan de Duyfraklaan te Valkenburg. Vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur kunt u binnenlopen en u laten informeren. Er is geen centrale aftrap.


Bardienst vrijwilligers

Alcohol n Barvrijwilligers doen belangrijk werk. Zij zorgen ervoor dat bezoekers gezellig samen van een hapje en een drankje kunnen genieten. Maar dat brengt ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Op grond van de drank- en horecawet wordt van hen verwacht dat zij over de verklaring Sociale Hygiëne beschikken of de Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) hebben gevolgd.

Op dinsdagavond 21 mei a.s. kunnen barmedewerkers van vrijwilligersorganisaties deelnemen aan de Instructie Verantwoord Alcohol schenken. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Deze bijeenkomst wordt gehouden in de kantine van Korfbalvereniging Madjoe aan de Waardlaan. Aanvang 19.30 uur.

Na afloop ontvangen de deelnemers een bewijs van deelname. Meedoen? Schrijf dan in bij Welzijnskwartier VIP via telefoonnummer: 071 – 4033323 of via email: vip@welzijnskwartier.nl Dit kan tot 14 mei 2019.


Zingend geloven

Kerk n Zondag 14 april 2019 om 17.00 uur bent u welkom voor de Zingend gelovendienst in de Grote Kerk. Het thema van de dienst: Passie - Tijd voor Pasen. Medewerking wordt verleend door Ds. Pieter van der Ende en muzikale medewerking van orgel en trompettisten.


Paas workshop

Dorpshuis n Vrolijke paassfeerlichtjes kunnen er woensdagmiddag 17 april van 15:00-16:30 gemaakt worden in het Dorpshuis Rijnsburg. Met vrolijke kleuren en leuke paas foam stickers kunnen de kinderen hun eigen sfeerlichtje maken. Na afloop is er nog een leuke kleine knutsel bedacht. Kosten van de knutsel €2,-.