Muziekbingo op Koningsdag

Oranje n Vereniging. Aan het einde van Koningsdag staat er een nieuwe en leuke activiteit op het programma.

OV Rijnsburg organiseert dit jaar voor het eerst een muziekbingo. U bent gewend dat er bij een bingo getallen worden genoemd, bij een muziekbingo gaat dit anders.

U hoort een muzieknummer, indien dit nummer op uw bingokaart staat, dan streept u dit door. Heeft u alle muzieknummers op uw kaart doorgestreept dan heeft u bingo. Wij hebben voor deze speciale muziekbingo prachtige prijzen die u kunt winnen, bijvoorbeeld een fotoshoot, een prachtige en heerlijke taart, en de rest vertellen we nog niet.
Natuurlijk moet iemand die muzieknummers draaien en daarvoor hebben we Rob van Rossum uitgenodigd. Rob van Rossum is de vaste speaker in de Johan Cruijff Arena en gewend om veel mensen te vermaken. Als DJ is hij ook vaak onderweg en bezorgt hij u een feestelijke avond voor jong en oud. De muzieknummers die hij zal draaien zijn allemaal bekende hits, meezingers en klassiekers. Meezingen mag en tussen de rondes in een dansje wagen natuurlijk ook!!
Dit mag u echt niet missen, koop alvast een kaart vooraf in de voorverkoop via www.ovrijnsburg.nl/aanmelden/. De entree van deze avond is € 10,00 voor niet leden en € 7,50 voor leden. We starten om 20.00 uur en hopen u te zien in De Burgt op Koningsdag.


Woodstock Katwijk zoekt muzikanten

Beachclub n Zomers op het Katwijkse strand wordt dit jaar op zaterdag 17 augustus – precies vijftig jaar na dato –omgetoverd tot een festivalterrein waar de 50ste verjaardag van het roemruchte Woodstock Festival wordt gevierd.

Een zaterdagavond Peace, Love & Music als eerbetoon aan het bekendste festival ter wereld.

Katwijkse muzikanten en bands brengen een ode aan hun helden: The Who, Janis Joplin, Creedence Clearwater Revival, Jimi Hendrix, Santana, Jefferson Airplane, Joe Cocker en nog vele, vele anderen.

De organisatie zoekt nog Katwijkse, Rijnsburgse en Valkenburgse bands, gelegenheidsformaties, musici en artiesten, die op zaterdag 17 augustus zo'n vijf nummers willen spelen van bands die in 1969 op Woodstock hebben opgetreden.

Het festival is van 17.00 tot 23.00 uur op het terras van Beachclub Zomers. De organisatie zorgt voor een podium met drumstel, microfoons en geluidsapparatuur. Je hoeft dus alleen je instrument mee te nemen.

Voor meer informatie of om aan te melden: info@kattekseculturen.nl.


Uitslag verloting

Zendingsdag n PKN Rijnsburg. Zaterdagmiddag 6 april vond in de Voorhof de zendingsdag plaats.

Hierbij de uitslag van de verloting. 1e prijs: Apple IPad 32 GB lotnummer 1983. 2e prijs Dinerbon 200,- euro lotnummer 2635. 3e prijs Fotoshoot lotnummer 361; 4e prijs kappersbon lotnummer 1440; 5e prijs Stomerij bon lotnummer 851; 6e prijs handdoek, gastendoekje en doucheschuim lotnummer 115; 7e prijs Bijbels dagboekje lotnummer 1720.

Prijs gewonnen? Bel of mail met W. Santbulte, Berkenpad 3, tel 071 4020 795 famsant@casema.nl