Passion kijken

Samen n Wat is er dan mooier dan met mensen uit heel Valkenburg samen de Passion te kijken aan de vooravond van Jezus' sterven en opstanding? U bent hiervoor van harte welkom op donderdag 18 april (Witte Donderdag) om 20.30 uur in 't Trefpunt', ingang aan 't Boonrak. Maar eerst bent u welkom in één van de drie organiserende kerken (Hervormde Kerk Castellumplein 1, Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Lambrechtsveld 19, en Gereformeerde Kerk Hoofdstraat 37) voor een avonddienst/vesper, die om 19.30 uur begint.

Aansluitend, rond 20.30 uur, kunt u in 'Het Trefpunt' onder het genot van een drankje en een hapje samen de eigentijdse versie van het verhaal van Jezus' laatste aardse dagen en van Jezus' opstanding bekijken. De organisatie hoopt dat velen naar deze huiskamer van de kerk willen komen om zo samen naar de Passion te kijken, in plaats van ieder in haar eigen huis. Vooraf aanmelden is niet nodig.


Rommelmarkt spullen gezocht

Voor n goede doel. Op vrijdag 17 mei organiseert de Gereformeerde kerk van Valkenburg weer de jaarlijkse rommelmarkt. Dit jaar zal de gehele opbrengst opgedeeld worden: 50% gaat naar een project van kerk in actie en 50% gaat naar een project van onze kerk: Investeren in zonnepanelen.

U kunt ons helpen door uw spullen te schenken voor de rommelmarkt. Denk hierbij aan kleine meubels, servicegoed, speelgoed, tuinspullen, witgoed, boeken, kleding enz. We willen geen grote kasten of banken en geen kapotte en vieze spullen. U kunt uw spullen ook brengen bij onze opslag op zaterdag 13 april en zaterdag 4 mei. Beiden van 10.00 tot 12.00 op de Achterweg 44 (bij de kassen). Maar wanneer u dit niet lukt; blijft de mogelijkheid bestaan om op afspraak uw spullen bij u thuis op te laten halen. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer Schoneveld. Telefoonnummer 06-48443364. De Rommelmarktcommissie hoopt dit jaar weer op een mooie opbrengst.