Ladies Day

Op donderdag 11 april organiseren Valkenburgse vrijwilligers, ondernemers en het Welzijnskwartier Ladies Day Valkenburg. Deze dag staat in het teken van schoonheid, ontspanning en geluk. Ladies Day Valkenburg vindt tussen 14:00 en 16:30 uur plaats in het Dorpshuis, Kerkweg 3 in Valkenburg.

Verwen uzelf met een aanbod van leuke, lekkere, luxe of creatieve artikelen, adviezen op maat, mooie kleding en tips om gelukkig te worden of blijven. Bij elke aankoop maakt u kans op een leuke prijs.

Ladies Day Valkenburg is voor ladies van alle leeftijden, maar mannen en kinderen zijn ook welkom. De toegang is gratis.

Zie onze Facebook evenementpagina 'Ladies Day Valkenburg' en blijf op de hoogte. Voor meer informatie neemt u contact op via email arnoutdebakker@welzijnskwartier.nl of tel. 06 – 122 15 177.


Nacht                 Zonder Dak

Verschillende Jeugdgroepen gaan het veld van IJsclub Nooitgedacht in Valkenburg op vrijdagavond 21 juni in een grote krottenwijk veranderen. Welzijnskwartier organiseert de 'Nacht Zonder Dak', waarbij zo'n 30 jongeren in zelfgebouwde hutten van karton en plastic de nacht door gaan brengen. Met deze actie halen ze geld op voor straatjongeren in Bolivia, Kenia en India, die hun nacht altijd op deze manier moeten doorbrengen. De actie Nacht Zonder Dak is een initiatief van de christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie Tear. Door de Nacht Zonder Dak hebben jongeren de mogelijkheid om daadwerkelijk iets te doen voor leeftijdsgenoten die dagelijks op straat leven. Aanmelden kan per mail: tonheemskerk@welzijnskwartier.nl of sannealblas@welzijnskwartier.nl of www.nachtzonderdak.nl. of bellen: T 06 40945893


Spullen gezocht

Op vrijdag 17 mei organiseert de Gereformeerde kerk van Valkenburg weer de jaarlijkse rommelmarkt. Dit jaar zal de gehele opbrengst opgedeeld worden: 50% gaat naar een project van kerk in actie en 50% gaat naar een project van de kerk: Investeren in zonnepanelen. U kunt ons helpen door uw spullen te schenken voor de rommelmarkt. Denk hierbij aan kleine meubels, servicegoed, speelgoed, tuinspullen, witgoed, boeken, kleding enz. We willen geen grote kasten of banken en geen kapotte en vieze spullen. Nieuw dit jaar is dat u uw spullen mag komen brengen bij onze opslag op zaterdag 13 april en zaterdag 4 mei. Beiden van 10.00 tot 12.00 op de achterweg 44 (bij de kassen) Dit neemt namelijk een hoop werk uit handen! Maar wanneer u dit niet lukt; blijft de mogelijkheid bestaan om op afspraak uw spullen bij u thuis op te laten halen. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer Schoneveld. Telefoon: 06-48443364.