Trotse Jan Ravensbergen sr. (midden) heeft er alle vertrouwen in, dat Autocentrum van Egmond in deze nieuwe samenstelling succesvol blijft. | Foto: pr.
Trotse Jan Ravensbergen sr. (midden) heeft er alle vertrouwen in, dat Autocentrum van Egmond in deze nieuwe samenstelling succesvol blijft. | Foto: pr. Foto: pr

Schrijfavond Amnesty International

Vrijdagavond n 5 april wordt van 19 tot 20 uur aan de leestafel van "De Burgt" een schrijfavond gehouden van Amnesty International.

Er kunnen brieven naar autoriteiten worden verstuurd waarin gevraagd wordt om op te treden tegen actuele mensenrechtenschendingen. Deze maand gaan de brieven naar India, Equatoriaal Guinee en Iran.

Aan veel acties kan ook eenvoudig via internet(www.amnesty.nl) worden deelgenomen. Veel mensen in Rijnsburg maken het zich gemakkelijk door een schrijfabonnement af te sluiten. De brieven met enveloppen en postzegels worden dan 5 keer per jaar thuisbezorgd tegen vergoeding van de kosten. Opgeven voor een schrijfabonnement kan via email: elderingg@gmail.com. Bellen mag natuurlijk ook (4020815). Via dit adres en telefoonnummer kunt u zich ook opgeven als u in maart aanstaande wilt meewerken aan de huis-aan-huis collecte.


Nieuwe generatie aan stuurwiel

Familiebedrijf n Vanaf 1 januari 2019 is Autocentrum van Egmond officieel in handen is van John Jungerius en Jan Ravensbergen junior.

Zij nemen het familiebedrijf over van Jan Ravensbergen senior, die sinds 1984 de leiding had over het sinds 1922 bestaande autobedrijf. Met zijn inmiddels 70 jaar heeft hij besloten het wat rustiger aan te gaan doen.

In de praktijk lag de dagelijkse bedrijfsvoering al sinds 2012 bij schoonzoon John, zoon Jan jr. en neef Peter Ravensbergen, die als lid van het managementteam ook nog steeds verantwoordelijk blijft voor de afdeling Sales.

Voor de klanten zal er dus in de dagelijkse praktijk niets veranderen bij Autocentrum van Egmond. U kunt ook in de toekomst blijven vertrouwen op de professionaliteit en persoonlijke service, die u altijd al van ons gewend was. Jan Ravensbergen senior liet bij de ondertekening van de aktes weten, blij te zijn deze stap in goede gezondheid te kunnen nemen. U zult hem dan ook ongetwijfeld nog regelmatig, in een adviserende rol, bij ons op de werkvloer tegenkomen.