Afbeelding
Foto:

Wendy den Heijer

Wendy is met zwangerschapsverlof en is bijna uitgerekend. Alles is geregeld en staat klaar, laat de baby maar komen. Alleen dat haar….

Een perfecte timing voor een make-over. Wendy komt uit Rijnsburg en is getrouwd met Nick. Samen hebben ze een zoon Jaxx. Na de bevalling gaat de 29 jarige Wendy weer aan de slag als call-agent.

Kapsel en make-up

Wendy kiest voor een lange bob. Makkelijk in onderhoud met een kleintje op komst. Het haar wordt uitgedund met de tondeuse: een bijzondere maar effectieve methode om het haar te verlichten. Het haar van Wendy bevat verschillende kleurnuances blond. Als je daar een koperkleurige spoeling overheen zet geeft dat een mooi pallet aan kleur combinaties. Een spoeling dekt voldoende en vervaagt geleidelijk.De kwaliteit van het haar blijft behouden en een spoeling geeft altijd meer glans dan een haarverf.

Wendy's huid heeft een rode ondertoon en om de huid wat egaler te maken gebruikt visagiste Nicole een groene concealer. Vervolgens een suède foundation in poedervorm van Mintenz. De fijne textuur van de poeder zorgt ervoor dat het licht en luchtig aanvoelt op de huid. Met en dunne eyliner worden de ogen smokey eye opgemaakt en afgewerkt met een mascara. Een fijne lipgloss versterkt het natuurlijke karakter van deze make-up.

Nicole droogt het haar en gebruikt de stijltang om krullen te maken die ze vervolgens met een clipje vastzet zodat het goed kan afkoelen en de krul veel beter zal blijven zitten. Het plan is om Wendy te laten zien hoe ze haar kapsel los kan dragen en hoe je het in een handomdraai kan omtoveren in een romantische, vintage look. Wendy is erg blij met haar nieuwe uiterlijk. Als je binnenkort een stralende moeder achter de kinderwagen ziet lopen dan zou het zomaar Wendy kunnen zijn.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding