Boeketdienst

Kerk n Zondag 31 maart om 17:00 uur is er een Boeketdienst in de Immanuëlkerk (Kerkstraat, Rijnsburg). In deze dienst willen we met elkaar stilstaan bij de 40 dagentijd, ofwel de lijdenstijd van Jezus. Wat kunnen wij daarvan leren vandaag de dag? Verder is er een Afrikaans tintje verwerkt in deze boeketdienst. Ds. Taco Koster zal in deze dienst voorgaan en dienstleider is Rosita Varkevisser. De muziek staat onder leiding van Paul van Hoek. Voor de kleinsten is er crèche.


Flora Band orkesten – On Stage!

Laatste n kans. Over iets minder dan drie weken is het zover; de keer 'Flora Band orkesten – On Stage'. Inmiddels zijn 75 procent van de kaarten verkocht.

Vrijdagavond 12 april belooft een indrukwekkende muzikale avond te worden, met allerlei muziekgenres en samenwerkingen binnen alle vier de Flora Band orkesten. De theaterzaal van de Muze in Noordwijk is de prachtige entourage van deze mooie avond. Wilt u deze avond vol mars-, concert- en popmuziek ook bijwonen? Koop dan nog snel uw kaarten via www.demuzenoordwijk.nl of bestel ze via het reserveringsnummer van de Muze, 071-3646226. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is om 19.45 uur open. De Muze is al vanaf 19.00 open voor het publiek. Just4Fun zal tot de zaal open gaat in de foyer spelen.


Prijs Duurzaamheid

Vijftal n De regionale Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek werd de afgelopen twee jaar gewonnen door ondernemers uit Katwijk. Dit jaar doen opnieuw vijf ondernemingen uit Katwijk een gooi naar die titel. De Duurzaamheidsprijs wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd.

De kanshebbers uit Katwijk zijn: Het gratis kustfestival Haringrock, Alutech, Jelles Carcenter, DSV | verzorgd leven en Herberg Welgelegen uit Valkenburg.

De Duurzaamheidsprijs Bollenstreek is een jaarlijkse prijs van de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijk en Katwijk met als doel duurzaam ondernemen in de streek te belonen. In totaal doen er dit jaar 25 ondernemingen mee. De voorrondes bestaan dit jaar uit twéé bijeenkomsten. Zo krijgt iedere aanmelder de kans zijn duurzame werk of duurzame plan aan de jury te presenteren. De voorronde van 4 april is in Het Trefpunt in Warmond; de voorronde van 11 april is bij SCBH in Hillegom.