Afbeelding
Foto: pr

Aanmelden voor VrouwenTijd

Uitnodiging n Op woensdagochtend 10 april a.s. organiseert VrouwenTijd een samenzijn voor vrouwen en vriendinnen. Deze bijeenkomst wordt gehouden in de zaal van de Hervormde Kerk, Castellumplein 1 in Valkenburg.

De start is om 9:00 uur met koffie/thee en wat lekkers. Om 8:45 uur gaat de zaal open. Spreekster van deze ochtend is Liesbeth van der Plas uit Katwijk. Zij zal spreken over het onderwerp: Verwachting! Ook is er weer een creatieve activiteit bedacht in de vorm van een bloemstukje maken voor de Paasdagen. Wilt u hiervoor uw eigen snoeischaar/mesje meenemen? De kosten voor deze ochtend zijn 7,50 euro. Nieuwsgierig geworden? Geef je dan snel op bij: Joalien Guijt door een mail te sturen naar:                        joaliendv@hotmail.com.


Paas Praise met de Bethelband

Kerk n De Jeugddienstcommissie van de Hervormde Kerk Valkenburg organiseert zondag 31 maart een Paas Praise dienst. Deze wordt gehouden in genoemde kerk aan het Castellumplein. Aanvang 18.30 uur. Tijdens deze Paas Praise denkt dominee Van der Laan na over de vraag 'Waarom moest Jezus sterven'. De Bethelband zorgt de muzikale medewerking tijdens deze dienst.


Creatief met pleisters

Workshop voor vrijwilligersorganisaties. Zaterdag 13 april 09.30 uur Huize Callao. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is belangrijk om rustig te blijven om zo goed mogelijk eerste hulp te kunnen verlenen.

Met eenvoudige eerste hulpmiddelen zoals pleisters, gaasjes en een driekanten doek kan je al heel wat leed verzachten. In deze workshop van 2 uur leer je hoe je met eenvoudige materialen iets kunt doen aan uitwendige wonden.

Alle deelnemers ontvangen een pakketje met pleisters, gaasjes en wondreinigings-doekjes om mee naar huis/de vereniging te nemen. Deze workshop wordt uitgevoerd door het Rode Kruis Katwijk. Kosten: € 10,= p.p. inclusief materialen, koffie en thee. Graag aanmelden voor deze bijeenkomst via emailadres: vip@welzijnskwartier.nl of telefonisch via: 071 – 40 33323.