Afbeelding
Foto: pr

Thuis bij                 Opa & Oma

Marline Schoneveld is een gediplomeerd fotografe uit Rijnsburg. Met haar serie Thuis bij Opa en Oma heeft ze veel media positieve aandacht gekregen.
Heb jij ook een bijzondere opa en/of oma in een karakteristiek huis en wil je dit laten vastleggen? Neem dan gerust contact op met Marline. Dit kan via rokkifotografie@gmail.com. Meer beelden en info zijn op internet te vinden onder de bedrijfsnaam Rokkifotografie.


Luier inzamelactie

Kerk n Zondag 24 maart a.s. organiseert Werkgroep De Ruyter in samenwerking met de diaconie van de Protestantse Gemeente Rijnsburg een luierinzameling actie. De ingezamelde luiers gaan later dit jaar mee op een van de transporten richting Oost – Europa. De luierpakketten, alle soorten en maten luiers zijn welkom, kunnen zondagmorgen voorafgaande de kerkdiensten worden ingeleverd in de hal van de Immanuelkerk, de Grote Kerk of Voorhof. In de Immanuelkerk beginnen de diensten om respectievelijk 9.00 en 10.30 uur. In de Grote Kerk en de Voorhof om 9.30 uur.


Jeruël

Zangavond n Volgende week vrijdag 29 maart is er een optreden van mannenzanggroep Jeruël uit Rijnsburg. Dit optreden is in de Hervormde Kerk in Valkenburg aan het Castellumplein. Het thema is "Toen mijn mond Hem aanriep, lag een loflied op mijn tong". Samenzang en luisteren zullen elkaar ook dit keer weer mooi afwisselen. De avond zal aan elkaar worden gepraat door dominee H.E.J. van der Laan. In de pauze is er tijd voor koffie en ontmoeting. Aanvang 20.00 uur.


Boeketdienst

Kerk n Zondag 24 maart is er weer een Boeketdienst in de Immanuëlkerk, aanvang 17.00 uur. De dienst staat in het teken van doop. Met medewerking van Ds. P. van der Ende, Wilco Korts en Living Words uit Valkenburg.