De jeugd

Al jaren is de jeugdopleiding van de Flora Band orkesten een stokpaardje binnen onze vereniging.

De muzikale opleiding die je bij de Jong Flora Band krijgt, moet goed, gedegen en van hoge kwaliteit zijn. Dat proberen we continu te doen, door het persoonlijke opleidingsplan, gericht op elke leerling op zichzelf en door de inzet van professionele conservatoriumdocenten.

Tot nu toe lukt dat heel aardig, meer dan eens is er een Jong Flora Band lid naar het conservatorium gegaan en de Jong Flora Band scoort goed op concoursen en kampioenschappen.

U voelt het aankomen, maar uiteraard heeft dit alles een prijskaartje. We zijn dus ook als vereniging heel blij als we een nieuwe sponsor mogen verwelkomen, deze keer in de vorm van het bedrijf Leidse Letselschade Advocaten.

De zoon van een van de oprichters van dit kantoor, is lid van de Jong Flora Band. Zijn vader zag hoe zijn zoon het naar zijn zin had, voelde de positieve energie binnen de vereniging en besloot daaraan mee te helpen. Hoe mooi is dat! Want dankzij het sponsorplan, waar heel veel bedrijven aan deelnemen, kunnen we de opleidingen van onze jongens en meiden zo aanbieden en betalen.

De Jong Flora Band is trouwens, net als de rest van de orkesten, aan het voorbereiden voor 'Flora Band orkesten – On Stage', op 12 april. Dit is een concert dat we als vereniging zelf organiseren, in plaats van het 'oude' Voorjaarsconcert.

Stel je voor, dat je acht jaar bent en voor het eerst gaat optreden in de Muze in Noordwijk, voor een volle zaal publiek. Hoe spannend, maar vooral gaaf is dat.

Als u daarbij wilt zijn, kan dat nog, maar dan moet u wel snel zijn!

Kaartjes zijn te koop via de website van de Muze in Noordwijk.

Tot slot een kleine oproep. Mocht u na dit verhaal denken; 'Ik wil ook sponsor worden', als persoon of als bedrijf, dan zijn daar allerlei mogelijkheden voor.

Mail vooral eens naar sponsor@floraband.nl voor de mogelijkheden en steun onze jeugd.

Want de jeugd heeft, ook bij onze vereniging, de toekomst!

Anna Kromhout

PR manager

Flora Band Orkesten