Inloopochtend

Uitnodiging n Op donderdag 21 maart is er weer een inloopochtend in de Voorhof. Jongeren en ouderen, samen of alleengaand, allen zijn van harte welkom. Loop gewoon eens binnen en drink een kopje koffie mee. Er zijn altijd mensen om je welkom te heten en die een praatje met je willen maken. Je kan sjoelen, een kaartje leggen of een spelletje doen. Maar je kan ook de nieuwste Rijnsburger alvast lezen. Het team van gastvrouwen en gastheren willen je graag ontvangen.


Nieuw initiatief

Geschiedenis n Genootschap Oud Rijnsburg en video- en diaclub RSDA slaan de handen ineen voor een nieuw initiatief voor de Rijnsburgers.

Iedere tweede en vierde dinsdag in de maanden september tot en met juni opent het museum om half tien de deur voor een inloopochtend, die rond tien uur begint. Zo wordt er op die ochtenden iedere keer een verschillende film getoond uit de Rijnsburgse historie. Dat is niet het enige: er zijn ook andere activiteiten waaraan men zelf mee kan doen, die in het teken staan van het eigen verleden en dat van het dorp. Het motto: 'Uw verhaal, onze geschiedenis' geeft weer waar het om gaat:dedraden uit de verhalen worden bij elkaar gesponnen tot het veelkleurig kleed van de geschiedenis van Rijnsbrug. Dat gebeurt allemaal in de gezellige, ongedwongen sfeer van het museum, waar koffie en thee voor u klaar staan. U bent van harte welkom bij de eerste bijeenkomst op dinsdag 26 maart in het museum Oud Rijnsburg aan de Oude Vlietweg 6. Er zal dan een film over de Blauwe Tram worden vertoond.


Mini disco

Het n Dorpshuis Hofweide 1, organiseert woensdag 20 maart van 15:00-16:30 uur een leuke mini disco. Kinderen kunnen voor €2,- lekker dansen, limbo dansen, marshmallow dippen en er is een muziek quiz.