Disco 30 plus in De Roskam

Zaterdag 16 maart is het weer zover: lekker dansen of luisteren naar soul en de disco uit de jaren zeventig en tachtig. Dit wordt gehouden in De Roskam Katwijk ad Rijn. De zaal gaat om 20.30 uur open. U kunt dan al genieten van achtergrond muziek uit de jaren 60. Vanaf 21.15 uur start DJ Arie van Rooijen met de grootste dance classics van toen. Entree aan de deur 7,50 euro, voorverkoop slechts 5 euro. Kaarten zijn te koop bij Shell-De Jong of in de Roskam. Ook te bestellen via arievanrooijen@hotmail.com.

Gezinsdienst Philadelphia

Zondag 17 maart om 15.00 uur wordt iedereen weer hartelijk uitgenodigd tot het bijwonen van een bijzondere gezinsdienst voor mensen met een beperking en belangstellenden in het Maranatha Centrum aan de Poolster 2 te Katwijk. De spreker is dominee F. van den Bosch uit Katwijk. Muzikale medewerking wordt verleend door de Berghsingers uit Noordwijk. Na afloop kunnen we elkaar ontmoeten onder het genot van koffie of frisdrank.

Meditatie in Soefitempel

Vrijdag 22 maart 2019 is er in de Soefitempel weer een Yoga Nidra meditatie. Deze wordt gehouden van 19.30 tot 21.30 uur o.l.v. Laurenne Caspers. Yoga Nidra brengt je in diepe ontspanning op fysiek, lichamelijk en emotioneel niveau. Het lichaam slaapt, de geest blijft helder en wakker. Een half uur Yoga Nidra staat gelijk aan 3 tot 4 uur slaap. Voor opgave of meer informatie zie de website www.yogastudio-laurenne.com of bel 06 29163637.

Boeketdienst

Herdenk je doop. Wat weet u nog van uw doop? Denkt u nog wel eens aan het feit dat u gedoopt bent? Wellicht bent u niet gedoopt en wilt u weten wat het betekent? Dan bent u welkom in deze boeketdienst.

Het water dat symbool staat voor reiniging en afwassing, maar ook symbool staat voor gevaar en onzekerheid. In ons leven lopen we vuile plekken op, maar het Levende Water wast en geeft heling.

De doop is een bijzonder en mooi ritueel dat onze naam wordt verbonden met Gods naam. En dat op Zijn initiatief. We gaan in deze dienst hierover nadenken en gedenken met Ds. Arenda Haasnoot.

We gaan ook heerlijk zingen onder muzikale begeleiding van Jasper van Delft en zijn band. U bent welkom op zondag 17 maart 17.00 uur in de Immanuelkerk te Rijnsburg.