Geniet van heerlijke koffie en meer bij Esatto aan de Vliet. | Foto: PvK.
Geniet van heerlijke koffie en meer bij Esatto aan de Vliet. | Foto: PvK. Foto: Piet van Kampen

Nieuwe en gezellige koffiebar Esatto geopend

Huiskamergevoel n Vorige week zaterdag werd de koffiebar Esatto aan de Vliet N.Z. geopend. Niet zomaar een koffiebar maar een sfeervolle ruimte die een huiskamergevoel uitstraalt. De beide eigenaren Leon en zijn zus Joyce van der Valk zijn er trots op en mochten vele enthousiaste gasten begroeten.

Door Piet van Kampen

Op de locatie waar voordien de restaurants 'Aan de Vliet' en Spijs en Wijn' gevestigd waren runt Leon samen met Joyce de koffiebar. Bij binnenkomst proeven de gasten direct de aparte sfeer van het interieur dat rust uitstraalt. Het meubilair, van woonwinkel Esatto, vormt gezellige zitjes en de zachte donkere kleuren vormen een perfect geheel. Ook de verlichting is welbewust geselecteerd. In deze omgeving is het echt genieten van een zeer smakelijk bakje koffie met eigen gemaakt gebak erbij. 'Alles is vers, de koffie, het gebak, de ter plaatse bereide vruchtensappen en ook onze lunchgerechten, maaltijdsalades en verse seizoen soep', vertelt de jonge ondernemer die al een ruime horeca ervaring en een gedegen vakopleiding achter de rug heeft. Voor de vrijdag- of zaterdagmiddagborrel staan er diverse borrelplankjes klaar.

Genieten van verse producten

Een blik op de kaart leert dat de koffie, de drankjes, de smoothies, het breakfast en de gerechten bijzonder populair geprijsd zijn. Neem bijvoorbeeld een carpaccio voor € 8,-. Of een heerlijke tonijnsalade voor slechts € 6,-. Parkeren kan op enkele minuten loopafstand op het Hoftuinplein. Esatto is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.30 -17.30 uur. Voor meer informatie: www.koffiebaresatto.nl. Laat u verrassen tijdens een bezoekje aan deze nieuwe aanwinst aan de Vliet Noordzijde 73.