Inloopochtend

Kerk n Morgen, vrijdagochtend 22 februari is er weer een gezellig samenzijn voor jong en oud in het zalencomplex van de Chr. Gereformeerde kerk aan de Oegstgeesterweg 71. De koffie en thee staat vanaf 10 uur klaar. Iedereen is van harte welkom. Voor meer informatie: Nel Heemskerk 071 4025772 of Marja Zandbergen 071 4028571.


Inbraak

Aangehouden n Twee agenten van bureau Katwijk hebben dinsdagavond een mooie vangst gedaan. In een woning aan de Piet Heinstraat in Rijnsburg werd een melding gedaan van een inbraak.
De twee agenten konden de inbreker nog in de woning aanhouden. 'En hem dan uit het raam horen/zien gillen dat ie zich overgaf.. Ja, zo'n politiehond werkt', aldus agent Johan Dubbeldam op Twitter. Ook de politiehelikopter werd ingezet.


Fietsbrug onderweg

Open n De fietsbrug over de Oude Rijn is in aantocht. Deze week wordt de brug vanuit Friesland vervoerd naar Valkenburg-Oegstgeest.
Het feestelijke startsein ingebruikname fietsbrug wordt gegeven op woensdag 13 maart a.s. vanaf 15.45 uur aan de Dorpsweide in Valkenburg.


Hartverwarmend

Xenia n Het team van de Wilhelminaschool wandelt op 18 mei 2019 de 10 kilometer van de Leiden Marathon. Dit doen ze voor jongeren hospice Xenia. "Onze collega Lisette heeft hier de laatste weken van haar leven doorgebracht. Er is daar in die weken met veel liefde voor haar en haar gezin gezorgd door alle vrijwilligers. Wij willen als team, door mee te doen aan deze actie, laten blijken hoe dankbaar we daar voor zijn". Xenia laat weten dat zij deze geste echt hartverwarmend vinden.