Afbeelding
Foto: rokkifotografie

Thuis bij de heer Souverijn

Na eerst een bezoek op de boot van het echtpaar Souverijn in Rotterdam, werd ik vlak daarna uitgenodigd bij hun thuis. De heer Souverijn heeft een passie voor visserij en watersport.
Zijn korte maritieme verleden heeft veel impact gehad. In de kamer zie je bijvoorbeeld het Willemsplein, Holland Amerikakade en Loydkade met diverse toeters en bellen.

| Foto: Rokkifotografie.


Aandacht voor Buurtzorg

PCOB n Vorige week woensdagmiddag hield de PCOB een combinatiemiddag van ledenvergadering en informatie over Buurtzorg.

Na de pauze kregen de aanwezigen veel informatie over Buurtzorg. Door het stellen van vragen op de beamer kon men reageren met rood(nee) of groen(ja) en werd het juiste antwoord gegeven en toegelicht.

Buurtzorg is een landelijke organisatie en biedt persoonlijke verzorging en verpleging thuis van de hoogste kwaliteit toegespitst op de persoonlijke situatie.

Buurtzorg werkt met kleine teams en zijn 24 uur per dag bereikbaar. Kosten worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Hun enthousiasme en liefdevolle verzorging zonder veel bureaucratie staat voorop.

De volgende contactmiddag is woensdag 13 maart met het thema: 'Anders kijken naar mensen met dementie door mevrouw Van Lieshout. Ook is er de mogelijkheid voor inschrijving voor de dagtocht van 20 maart.
| Foto: KvD.

Afbeelding