Afbeelding
Foto: pr

Thuis bij                        Opa & Oma

Marline Schoneveld is een gediplomeerd fotografe uit Rijnsburg. Met haar serie Thuis bij Opa en Oma heeft ze veel media positieve aandacht gekregen.

Heb jij ook een bijzondere opa en/of oma in een karakteristiek huis en wil je dit laten vastleggen? Neem dan gerust contact op met Marline. Dit kan via rokkifotografie@gmail.com. Meer beelden en info zijn op internet te vinden onder de bedrijfsnaam Rokkifotografie.


Kaartavond

Buurtvereniging n Irissenstraat organiseert dinsdag 26 februari een gezellige klaverjas- en jokeravond. Deze wordt gehouden in de bovenzaal van de Voorhof, aanvang 20.00 uur. Er zijn leuke prijzen te winnen. Iedereen is van harte welkom.


Bridgeclub

Uitslag n De derde competitieronde zit erop. Op 12 februari werd de laatste van zes avonden gespeeld. De beste scores zijn in de A-lijn voor: Rina Bijleveld en Gerda van Wincoop:56,92%, Wineke Kemeling en José Mudde:55,67% en Fred en José Gräper:53,83%. In de B-lijn voor: Hennie van Nieuwkoop en Irene Stekelenburg:53,68%, Roser en Hans van Eijken:49,97% en Marry Langerak en Ria Stuifzand: ook 49,97 %. De laatste drie paren promoveren naar de A-lijn. Bridgeclub Rijnsburg speelt op dinsdagavonden in de Burgt. De website is te vinden onder Nederlandse Bridge Bond, afdeling Rijnsburg (clubnummer 9014). Bij deze vereniging hoeven de leden bij afwezigheid zelf geen invallers te regelen. Meer informatie over bridge via contacpersoon: Rina Bijleveld: 071 402 2346,                 rinabijleveld@gmail.com.


Boeketdienst

Kerk n Zondag 24 februari is het thema van de Boeketdienst: 'Ons gezamenlijke verhaal.' Ds. Anne Post spreekt over Jona, een van de profeten met een succesverhaal. Dienstleider is Tom van der Plas en Jongerenkoor One Voice verzorgt de muziek. Iedereen is van harte welkom om 17:00 uur in de Immanuëlkerk. Voor de kleinsten is er crèche.