Medicijn Herhaalservice

apotheek n Kent u al de handige herhaalservice van Apotheek Rijnsburg? Als u dagelijks medicijnen gebruikt en uw medicijnen dreigen op te raken, hoe krijgt u dan weer een nieuwe voorraad?.

Wij spreken van chronische medicatie als u iets langdurig moet gebruiken van uw arts. Voorbeelden hiervan zijn middelen tegen een hoge bloeddruk, middelen tegen te hoog cholesterol, tabletten bij diabetes en inhalatiemiddelen bij astma.

Als u chronische geneesmiddelen gebruikt en zich aanmeldt voor de herhaalmedicatie bij apotheek Rijnsburg, worden uw medicijnen automatisch voor u klaargelegd in de apotheek. U krijgt dan een bericht thuis dat u de geneesmiddelen in de apotheek kunt ophalen. Dit kan ook per email of sms.

Het voordeel voor u is dat u er verder niet aan hoeft te denken om elke 3 maanden uw geneesmiddelen te bestellen. Bovendien liggen uw geneesmiddelen dan al meteen klaar als u naar de apotheek komt. Helaas zijn er een aantal geneesmiddelen die niet via de herhaalmedicatie geleverd kunnen worden. Dit zijn de middelen die voor kortere tijd gebruikt moeten worden. Denkt u bijvoorbeeld aan antibiotica kuurtjes, maar ook sommige middelen van de psychiater die slechts tijdelijk gebruikt mogen worden.

Daarnaast zijn er mensen die geneesmiddelen niet met een vaste regelmaat gebruiken, denkt u bijvoorbeeld aan het slaaptabletje dat u niet elke avond nodig heeft. In dat geval is het handiger om uw geneesmiddelen per keer te bestellen.

In de meeste andere gevallen kunt u zeker gebruik maken van deze handige gratis service van Apotheek Rijnsburg.

Denkt u dat de herhaalmedicatie ook iets voor u zou kunnen zijn? Meldt u dit dan even aan ons en wij zorgen voor de rest.

U bent van harte welkom bij Apotheek Rijnsburg, Graaf Florislaan 9 in Rijnsburg