Afbeelding
Foto: love picture

Nominatie voor trouwfoto LovePicture

eer n Fotografen kijken er altijd weer reikhalzend naar uit: de nominaties van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2019.

Arjan van der Zwart uit Rijnsburg, van LovePicture trouwfotografie, is genomineerd in de categorie Family & Friends. Uit een aantal van ruim 1.200 inzendingen koos de jury 80 foto's die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2019. De BFA wordt dit jaar voor de 15e keer op rij georganiseerd. In de 8 fotocategorieën zijn telkens 10 foto's genomineerd. Alle genomineerde bruidsfoto's zijn te vinden op www.bruidsfotoaward.nl.

LovePicture trouwfotografie is dit jaar voor de 6e keer opeenvolgend genomineerd. Na het winnen van de Bruidsfoto Awards in 2013 zijn zij jaarlijks met 1 of meerdere foto genomineerd. Tot 4 mei 2019 kunnen aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto's via www.bruidsfotoaward.nl.

Eind mei 2019 worden de Award winnaars in de 8 categorieën bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2019.