Gezellig stamppotten eten voor het goede doel. | Foto: pr.
Gezellig stamppotten eten voor het goede doel. | Foto: pr. Foto: pr

WinterWonderland in actie voor Stichting Labourward

Agenda n Wie op vrijdagmiddag en -avond 8 februari geen zin heeft om zelf te koken, kan voor winterse stamppotten, erwtensoep, patat en vele andere lekkernijen vanaf 16.30 uur terecht in De Voorhof in Rijnsburg.

De taakgroep Jeugd en Jongeren van de Protestante gemeente Rijnsburg organiseert in samenwerking met de tienerclubs Royal Rock (12-13 jaar) Friends XL (14-17 jaar) het jaarlijkse evenement WinterWonderland 2019.

Het doel is geld in te zamelen voor het project van de taakgroep Jeugd en Jongeren: Stichting Labourward. Daarbij is er een ontspannen en ongedwongen ontmoeting, smakelijk winters eten en drinken, activiteiten voor de kinderen. Er is een loterij met mooie prijzen. De lokale middenstand en andere sponsors steunen het evenement.

Er staan verschillende stamppotten op het menu: boerenkool, hutspot en rauwe andijviestamppot. Verder wordt er gezorgd voor heerlijk winterse erwtensoep maar ook patat en diverse snacks. Kortom, het complete assortiment van een gemiddelde koek en zopie. Ook de kinderen worden niet vergeten. Er is een flinke kinderhoek gerealiseerd waar kinderen onder begeleiding in de ballenbak kunnen spelen, een leuke kinderfilm kijken en nog diverse andere leuke activiteiten.

Kom vrijdag 8 februari, van 16.30 tot 21.00 uur naar De Voorhof. Entree is gratis, iedereen is welkom.