Afbeelding
Foto: pr

Voorstellen

nieuw n Marline Schoneveld is een gediplomeerd fotografe uit Rijnsburg. Met haar serie Thuis bij Opa en Oma heeft ze veel media positieve aandacht gekregen.

Heb jij ook een bijzondere opa en/of oma in een karakteristiek huis en wil je dit laten vastleggen? Neem dan gerust contact op met Marline via rokkifotografie@gmail.com. Meer beelden en info zijn op internet te vinden onder de bedrijfsnaam Rokkifotografie.


Kamp Leusden

Aanmelden n Voor het 54ste achtereenvolgende jaar wordt deze zomer een kampweek georganiseerd voor kinderen. Opgeven kan op dinsdag 29 januari en woensdag 30 januari a.s. We verblijven in het YMCA-Kamp op Landgoed De Treek, in de bossen van Leusden. Slapen doe je met 6 kinderen en 1 man of vrouw leiding in tenten. Er worden echte kampspelen gedaan zoals levend Stratego, Kolonisten van Leusden, totemroof en nog vele andere. Natuurlijk worden ook verhalen uit de Bijbel verteld. De leiding bestaat uit Rijnsburgse jongeren, waarvan een aantal betrokken zijn bij kerkelijk jeugdwerk .

Het vertrek is zaterdag 20 juli om 14.00 uur en we keren terug op zaterdag 27 juli om ca. 11.30 uur. Het vervoer is per bus. De kosten bedragen slechts € 160,- per deelnemer. (Vanaf het tweede kind uit één gezin krijg je € 10,- korting per kind). Kinderen mogen mee vanaf groep 5 basisschool t/m de eerste klas van het vervolgonderwijs. Opgeven kun je je uitsluitend op dinsdag 29 januari en woensdag 30 januari van 19.00 uur tot 20.15 uur in De Voorhof. Je kunt het bedrag ineens betalen of nu een deel en op de kennismakingsavond in juni, waar je een persoonlijke uitnodiging voor krijgt, de rest. Overmaken op IBAN NL81 RBRB 0825 0990 05 t.n.v. Kamp Leusden Rijnsburg, met vermelding naam deelnemer plus geboortedatum kan ook. Zie ook: www.kampleusden.nl. Tel. 4022787/06-53714712 Jaap de Mooij, Christinalaan 15.


Vermist

Dinsdag n jl. is de politie Katwijk een zoektocht gestart naar een man van 67-jaar oud. In de ochtend is de man vanuit Rijnsburg vertrokken. Later op de dag is de vermiste Rijnsburger dood gevonden op het strand in Noordwijk.