Kaartavond

Uitnodiging n Buurtvereniging Irissenstraat organiseert dinsdagavond 29 januari weer een klaverjas- en jokeravond. Deze wordt gehouden in de bovenzaal van de Voorhof, aanvang 20.00 uur. Het belooft weer heel gezellig te worden. Er zijn ook weer leuke prijzen te winnen. Iedereen is van harte welkom.


Stilleven-viering

Kerk n Zondagmiddag 27 januari wordt om 17.00 uur in de Rijnsburgse Grote- of Laurentiuskerk de eerste Stilleven-viering in 2019 gehouden. Een viering zonder preek, maar met veel tijd en aandacht voor gebeden, liederen en Bijbellezingen. Er zijn ook periodes van stilte, waarin u de gelezen- of gezongen teksten kan overwegen. De liederen komen o.a. uit de Taizé-traditie, maar eveneens uit het Nieuwe Liedboek. Bij het zingen worden we bijgestaan door zanggroep Tehillah. Verder wordt er medewerking verleend door ds. Albert Meek en leden van de voorbereidingsgroep.


Rijnsburg at Home

Advertorial n Een tweetal dames, Karen en Esther, wonen sinds kort met veel plezier in Rijnsburg. Een aantal keer per jaar organiseren zij een HOMESALE met woonaccessoires & brocante, bij één van hen thuis. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je lekker komen snuffelen tussen veel leuke spulletjes. De eerstvolgende keer is vrijdag 1 februari van 19-22 uur en zaterdag 2 februari van 10-18 uur. Adres: Burgemeester Hermansstraat 55 in Rijnsburg. Kom gezellig langs en neem anderen mee.