Toekomstige bruidsparen opgelet

Aanstaande n zaterdag 26 januari 2019 organiseert de Bruidshoek uit Leiden alweer voor de 9de keer Bruidsbeurs Katwijk.

Ook mogen wij dit jaar wederom te gast zijn bij Surf & Beach. Deze beurs is inmiddels een begrip in Katwijk en omstreken en heeft al voor enorm veel gelukkige bruidsparen als leidraad gediend voor een geweldig huwelijk.
De Bruidshoek is de voorgaande jaren twee keer achter elkaar verkozen tot beste bruidsmodezaak van Nederland en zal een aantal jurken op poppen tentoonstellen. Hier kan je op je gemak omheen lopen en alle vragen die in je opkomen stellen aan de medewerkers van de Bruidshoek zelf.

Verder hebben we dit jaar wederom ontzettend enthousiaste standhouders die er alles aan zullen doen om er een gezellige beurs van te maken en kun je de trouwjurken bewonderen op een echte mannequin.

Tussen 10:00 en 16:00 ben je van harte welkom bij Surf en Beach om je te laten inspireren. Bekijk prachtige jurken en doe ideeën op voor de huwelijksdag

Ook zullen we dit jaar wederom een 'trouwloterij'* organiseren waarbij alle standhouders een unieke prijs zullen uitreiken die van jullie dag een nog mooiere dag zal maken en niet geheel onbelangrijk, een financiële meevaller zal bezorgen. Denk aan de aankleding van de trouwauto met bloemen, het kleden van een Bruids- jonkertje en meisje, trouwschoenen, sieraden en nog veel meer moois.

Entree voor de beurs bij deze geheel nieuwe trouwlocatie is gratis en deelname aan de loterij ook dus wij verwelkomen jullie graag 26 januari tussen 10:00 en 16:00 om van jullie huwelijk een droomhuwelijk te maken bij Surf en Beach aan de Boulevard Zeezijde 9.

*Laat tijdens de beurs uw gegevens achter en wellicht is één van deze mooie prijzen voor jullie. Winnaars worden in de week na de beurs persoonlijk en via Facebook op de hoogte gesteld.