Afbeelding
Foto: pr

Taart voor politie

Ingezonden n VVD. De jaarwisseling in de gemeente Katwijk is dit jaar zonder grote incidenten verlopen. De Politie Katwijk kijkt tevreden terug op de nacht. Cijfers van schade door vernielingen zijn nog niet beschikbaar.

Als dank voor de inzet van de politie ging Toon Stegmann afgelopen zaterdag langs op het Katwijkse politiebureau met een heerlijke taart van de lokale bakker.

Hij overhandigde deze aan wijkagent Jacqueline Coenraad, die zelf ook aan de slag was tijdens Oud&Nieuw.
Samen met de rest van het team werd de taart vervolgens aangesneden en onder het genot van een bakje koffie opgegeten.
De VVD Katwijk is trots op alle hulpverleners die zich dag in dag uit voor onze veiligheid inzetten.

De Nieuwjaarsnacht is voor hen toch een beetje een spannende nacht: hoewel het gros van de mensen zich keurig weet te gedragen, zijn er altijd weer raddraaiers die het voor anderen verpesten.

Voorafgaand aan de jaarwisseling is landelijk een recordhoeveelheid gevaarlijk illegaal vuurwerk in beslag genomen. Een van de teamleden die zich hier in de regio Katwijk mee bezighield, vertelde dat ook in de Bollenstreek veel illegaal vuurwerk is onderschept en er arrestaties zijn verricht.

Mooi werk, waarmee we de jaarwisseling voor iedereen zo leuk en veilig mogelijk kunnen laten verlopen.


Afscheid van predikant Hoftijzer

kerk n Ds. Lennart Hoftijzer, van PKN Rijnsburg, zal op 20 januari 2019 worden bevestigd tot predikant in de Hervormde Gemeente te Rijswijk in Noord-Brabant.

Hiermee komt een einde aan zijn termijn in Rijnsburg en zijn verbondenheid aan de wijk Kleipetten.

Op vrijdagavond 11 januari zal er voor de gemeenteleden van 19.30 uur tot 21.30 uur een afscheidsavond in de Voorhof worden georganiseerd.

De afscheidsdienst zal worden gehouden op zondag 13 januari om 15:00 uur in de Grote Kerk. Na afloop is er in De Voorhof ook gelegenheid om afscheid te nemen van Lennart en Ilona Hoftijzer. | Foto pr.