Nieuwe leiding bij De Brug

Het n bestuur Stichting De Brug Verslavingszorg heeft, na het vertrek van directeur Jan-Willem Ypma, besloten dat de dagelijkse leiding komt te liggen bij Henk de Wit en Atie Smit. In hun functies als respectievelijk Manager Bedrijfsvoering en Manager Zorg en als lid van het Managementteam vertegenwoordigen zij sinds het nieuwe jaar deze Katwijkse ggz instelling voor christelijke verslavingszorg. Er is besloten om geen nieuwe algemeen directeur meer aan te stellen.


Vierde duinloop

AV n Rijnsoever. Nu alle feestdagen voorbij zijn, wordt het duinloop circuit van de atletiekvereniging Rijnsoever (AVR) op zaterdag 12 januari hervat. Na de geslaagde en drukke Sinterklaasloop, die ook nu weer een groot aantal deelnemers telde, hoopt AVR dat velen de weg naar tennispark 'Zee en Duin' aan de Sportlaan vinden.

Het nieuwe jaar is immers voor velen een mooie gelegenheid om de hardloopschoenen weer aan te trekken. In de kantine van tennisclub 'Zee en Duin' kan vanaf 09.30 uur worden ingeschreven en in de directe nabijheid klinkt om 10.30 het startschot voor de senioren, die 5 of ,10 kilometer lopen. Vijf minuten later start dan de jeugd voor een afstand van 2 kilometer. Ook de finish ligt nabij het tennispark, al waar men na afloop kan douchen en natuurlijk in de supergezellige kantine kan napraten. Genoeg redenen dus om zaterdag aan de startstreep te verschijnen.


Badminton bij BC de Valken

Sportief n Zoekt u een vereniging waarbij gezelligheid en een sportieve prestatie samen gaan? Kom dan badmintonnen bij Badmintonclub de Valken in Valkenburg. Badminton is een sport voor alle leeftijden. Bij onze vereniging is dan ook iedereen van harte welkom. Er wordt veelal recreatief gespeeld, maar ook regiocompetitie spelen is mogelijk. Tevens is het mogelijk om training te volgen. Elke maandag is onze trainer Siegfried aanwezig om een uur recreanten training en een uur competitie training te geven. Nieuwsgierig geworden? Kom dan vrijblijvend een paar keer meespelen en kennis maken met deze leuke sport. U bent van harte welkom op onze speelavonden in de sporthal van het Dorpshuis aan de kerkweg in Valkenburg. Onze speelavonden zijn op maandag en donderdag van 20.00 tot 23.00. Rackets hebben we voor u ter beschikking. Kijk voor meer informatie op onze website: www.bcdevalken.nl


Alpha-startdienst

Kerk n Een laagdrempelige kerkdienst met het thema "Laat heel de wereld het zien" staat in het teken van de Alpha-cursus en is op zondag 13 januari in de Immanuëlkerk, Kerkstraat 3, Rijnsburg. De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door de Rijnsburgse Praiseband. De dienst begint om 19:00 uur. Vanaf 18:30 uur inloop met koffie/thee.