Inloopochtend

Uitnodiging n Op donderdag 17 januari is er weer een inloopochtend in de Voorhof. Jongeren en ouderen, samen of alleengaand, allen zijn van harte welkom van 9.30 tot 11.30 uur. Loop gewoon eens binnen en drink een kopje koffie mee. Er zijn altijd mensen die een praatje met je willen maken. Je kan sjoelen, een kaartje leggen of een spelletje doen. Maar je kan ook de nieuwste Rijnsburger alvast lezen. Het team van gastvrouwen en gastheren willen je graag ontvangen.


Dorpshuis viert 1 jarig bestaan

Agenda n Deze maand is het een jaar geleden dat Het Dorpshuis werd opgericht. Dit eenjarig bestaan wordt gevierd op woensdagmiddag 23 januari van 15:00 tot 16:30. Alle kinderen van Rijnsburg zijn dan van harte uitgenodigd. Er is gratis limonade, onbeperkte suikerspinnen, een leuke knutsel, een beauty corner en nog veel meer.


Bingo

Buurtvereniging n Irissenstraat organiseert dinsdagavond 15 januari weer een bingoavond in de Go*Go. Iedereen is van harte welkom. De zaal is al om 19.30 uur open. Aanvang bingo 20.00 uur.


Afval scheiden

Vraag n Vorige week heeft u in deze krant kunnen lezen dat de proef voor beter afvalinzameling GFT is mislukt. Wethouder Corien van Starkenburg laat het hier niet bij zitten en wil binnenkort de dorpen in om met inwoners in gesprek te gaan over het scheiden van afval. De redactie van de Rijnsburger is benieuwd of en hoe inwoners hun afval scheiden. Heeft u suggesties of vragen laat het weten door een mail te sturen naar                 redactie@derijnsburger.nl.