Winnaars Kerstpuzzel 2018

Proficiat n De redactie van De Rijnsburger ontving ruim 160 inzendingen van de Kerstpuzzel 2018.

De oplossing was: 'HOUD UW KERSTHART HET HELE JAAR OPEN'. De vijf winnaars zijn: S.G. Bosman-Rademaker, Spinozalaan 2k, Rijnsburg, Wim Kuivenhoven, Petr. Van Saxenstraat 127, Rijnsburg, E. van der Marel, Burg. Van 't Woutlaan 7, Valkenburg, Aad Grimbergen, Prof. Dr. W. Glasbergenlaan 5, Valkenburg en Ben Rijnten, Westerpark 125, Rijnsburg.

Zij hebben voor oudejaarsdag een doos vol lekkernijen ontvangen van Echte Bakker Den Dulk.


Lintje

Uitreiking n Koninklijke onderscheiding. Tijdens de jaarlijkse korpsavond van de brandweer heeft burgemeester Cornelis Visser een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer Patrick Karregat uit Rijnsburg. Met deze onderscheiding is de heer Karregat lid in de Orde van Oranje-Nassau geworden. Al meer dan 22 jaar geleden werd de heer Karregat lid bij de vrijwillige brandweer in Rijnsburg. Hij heeft hierbij als bevelvoerder en oefencoördinator de verantwoordelijkheid gedragen voor de aansturing van een uitrukeenheid. Naast dat hij dag en nacht paraat stond voor de burgers van Rijnsburg heeft hij als beroepsbrandweerman in Leiden ook veel energie gestoken in het trainen van zijn collega's bij de vrijwillige brandweer door het delen van zijn kennis en kunde.


Contactmiddag leden P.C.O.B.

Uitnodiging n Het bestuur van de PCOB organiseert woensdag 9 januari haar eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar. Iedereen is om 14.30 uur welkom in de Voorhof. Ria en Wim Pols komen deze middag verzorgen met gedichten en liedjes.