In Ontmoetingskerk

Jeugd Event 2019

In de Ontmoetingskerk aan de Nieuwe Duinweg is op vrijdagavond 25 januari een humoristische avond met de christelijke cabaretier Jacob Spoelstra. Deze avond wordt gehouden in het kader van de actie Kerkbalans. Aanvang is om 20.00 uur.

Of het nu een theater, comedyclub, seminar, bedrijfsevenement of dorpsfeest in Friesland is, Jacob Spoelstra krijgt ze aan het lachen.

Jacob Spoelstra was al te horen op 3FM, Radio 2, Veronica Radio, te zien op Comedy Central en Vara's 101.TV. Hij treedt op in theaters door heel Nederland en op grote festivals als het Lowlands, Utrecht International Comedy Festival, Laughing Matters en zelfs de EO jongerendag.

Hiernaast heeft hij ook bij grote bedrijven opgetreden zoals, Essent, IBG Groep, Milieu Defensie, Friesland Campina en de Belastingdienst.

De toegang is gratis; giften ten bate van de actie kerkbalans zijn van harte aanbevolen.

Sion koffieochtend

Wijkgemeente Sion houdt woensdag 30 januari weer een koffieochtend. De spreker van deze morgen is Ds. Jac. Jongejan. Het thema is: 'Onze zorg? – Gods zorg!'.

De deuren gaan om 09.00 uur open en koffie met iets lekkers staat klaar. Aanvang 09.30 uur.

De koffieochtend wordt gehouden in Het Anker aan Voorstraat 74 in Katwijk aan Zee.

Er is deze morgen geen oppas aanwezig.

Indianenverhalen in Katwijk

Ja, het is echt waar. Wat dan? U en jij worden hartelijk uitgenodigd voor de zendingsavond van stichting De Lichtkring. U en jij horen en zien dan het een en andere van de Indianen in het Amazone oerwoud van Brazilië.

Arie en Marjon de Jong-Mijnders zullen u iets vertellen en laten zien van hun reis die ze afgelopen november naar het oerwoud hebben gemaakt. Arie is een Katwijker en zijn vrouw Marjon is een kleindochter van mevrouw Mijnders–van Woerden, die stichting De Lichtkring heeft opgericht. Zij zullen onder andere iets laten zien van de Indiaanse zendeling Samuël die mag werken onder de Lange Pijl stam.

De zendingsavond is op dinsdag 5 februari. Aanvang 19.30 uur in de Voetiusschool, Louise de Colignylaan 1 in Katwijk. In de pauze is er koffie / thee en fris en er is een boekentafel. De collecte is voor het werk in Brazilië. Jong en oud is hartelijk welkom.

Inlichtingen bij F. van Duijn, tel 071 4016930 of fvanduijn@kliksafe.nl