Kerst in de Coligny

kerst-inn n Op eerste kerstdag vindt weer de jaarlijkse Kerst-Inn plaats in het wijkcentrum de Coligny, wijkcentrum van Wijkvereniging Koestal-Overduin-Zanderij. De Kerst-Inn begint om 11.00 uur. Men wordt dan ontvangen met een kopje koffie een petit four.

Al drieënveertig jaar houdt het Kerst-Inn comité op de eerste Kerstdag een samenkomst voor ouderen en alleenstaanden uit de KRV-gemeenten. De dag bestaat uit veel gezelligheid, zo worden er met elkaar kerstliederen gezongen en naar de kersttoespraak van de Koning geluisterd. Dit natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. 's Middags wordt er een kerstdiner en dessertbuffet geserveerd.

De toegang is gratis, maar er wordt wel gecollecteerd voor de kosten van deze dag. Wie eerste Kerstdag in het gezelschap van anderen in een gezellige sfeer wil doorbrengen, kan zich vóór donderdag 20 december opgeven bij Jan en Bep van Rijn, tel. 4016649 of 06-47396987.


Kerst in de Dorpskerk

kerstdiensten n In een sfeervolle Dorpskerk houdt de hervormde gemeente van Katwijk aan den Rijn op maandagavond 24 december een tweetal feestelijke diensten.

Voor de jonge gezinnen is er om 19.00 uur de feestelijke Kerstgezinsdienst. De Kerstnachtdienst begint om 21.30 uur; onder de klanken van klassieke kerstmuziek hopen we vele belangstellenden te verwelkomen.
Voorganger in de Kerstnachtdienst is ds. Jan-Willem Korpelshoek. In deze Kerstnachtdienst gaat het zingend, biddend en lezend op weg naar Bethlehem, op weg naar het Kerstwonder.

De dienst op Eerste Kerstdag begint om 9.45 uur met het zingen van bekende Kerstliederen en zal worden geleid door ds. Jac. Jongejan.

Aan voornoemde kerstvieringen zal een extra feestelijke en muzikale tint worden gegeven wordt de medewerking van verschillende organisten, pianisten, trompettisten en (solo)zang.

Op oudejaarsavond is er een gezamenlijke dienst in de Ontmoetingskerk, die begint om 19.00 uur en geleid zal worden door ds. E.J. de Groot.

Op Nieuwjaarsmorgen starten we om 10.00 uur als gemeente gezamenlijk met de wijk van de Ontmoetingskerk het nieuwe jaar in de Dorpskerk.
Na een korte dienst, die geleid zal worden door ds. Jan-Willem Korpelshoek, wensen we elkaar al het goede toe bij de koffie en thee na afloop.