De bibliotheek biedt cursussen voor slim smartphonegebruik. | Foto: PR
De bibliotheek biedt cursussen voor slim smartphonegebruik. | Foto: PR Foto:

Slim omgaan met je smartphone

Cursus n Bibliotheek Katwijk biedt twee laagdrempelige cursussen van elk drie ochtenden aan waarin je leert om slim om te gaan met je smartphone.

In een veilige leeromgeving leren de cursisten in drie weken onder meer hoe je veilig om kunt gaan met je telefoon, hoe je apps kunt downloaden en hoe je foto's kunt maken, delen en een beetje bewerken op de telefoon. U leert verder veel apps kennen en er wordt ingegaan op hoe je ermee om kunt gaan. Ook wordt aandacht besteed aan het verschil tussen wifi en het mobiele internet. Onder begeleiding van twee ervaren cursusleiders is er volop tijd om te oefenen.
De cursussen worden in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever (Hoorneslaan 297) gegeven. Beide cursussen bestaan uit drie ochtenden.

Voor mensen met een Android-telefoon op de dinsdagen 15, 22 en 29 januari van 9.30 tot 11.30 uur. Voor mensen met een iPhone op de dinsdagen 5, 12 en 19 februari van 9.30 tot 11.30 uur.

De kosten bedragen € 25,- voor leden van Bibliotheek Katwijk en € 30,- voor niet-leden. Meer informatie bij de cursusleiders Monique Kromhout (maandag t/m donderdag, te bereiken via tel. 071-4021983) of Vera van Duijn. Aanmelden kan nu aan de balies van de bibliotheekvestigingen via www.bibliotheekkatwijk.nl