OV verloot kerstbouten

roskam n Op zaterdag 22 december houdt de Oranjevereniging haar traditionele kerstboutverloting in De Roskam vanaf 15.00 uur.

Kippen, konijnen, rollades, karbonades, flessen drank en wijn, vleesbonnen, kerststukjes en gourmetschotels zullen die dag een nieuwe eigenaar krijgen.
De lootjes zijn niet duur en men kan zo vaak meedoen als men zelf wil. Hiermee steunt men de Oranjevereniging.
Men wordt opgewacht door de Kerstman die de bezoekers verwelkomt met heerlijke glühwein.
Er is een gebakken visje, gebakken op een houtvuur. Voor de kleintjes is er een levende kerststal opgebouwd op de Turfmarkt met schaapjes en de ezel. Ook is er voor de kinderen gelegenheid om kerststukjes te maken.


Mooie opbrengst

Leger n De collecte voor het Leger des Heils die eind november is gehouden heeft in Katwijk aan Zee en Katwijk aan den Rijn het prachtige bedrag van € 11.300,00 opgebracht. Het Leger des Heils is de Katwijkers oprecht dankbaar voor hun gulle steun en zal het geld de beloofde bestemming geven, hulp aan mensen die geen mens meer hebben.


Opstap naar Kerst

Openhof n Op kerstavond, 24 december, vindt de jaarlijkse Opstap naar Kerst in de Open Hof Kerk plaats. U/jij bent van harte welkom om samen te luisteren, te zingen en te vieren.

Miep van der Woude zal op deze bijzondere avond de leiding nemen en het thema toelichten. Met mooie muziek, een zangeres, film en diverse muzikanten belooft het een prachtige Opstap naar Kerst te worden. Vanaf 20.45 uur begint de samenzang.
Na de viering is er nog gelegenheid om na te praten onder het genot van warme chocolade en krentenbrood.


Kerstdienst in de Nieuwe Kerk

Kerstochtend n Dinsdag 25 december vindt er in de Nieuwe Kerk aan de Voorstraat de jaarlijkse kerstdienst plaats. Het thema is 'Een hemels openluchtconcert'. De voorganger is ds. F. Wijnhorst, het orgel wordt bespeeld door Jaap van Rijn en er is medewerking van 12 koperblazers. Aanvang om 9.45 uur met samenzang.