Samen de Kerst in met De Vrolijke Noot

kerstzang n Op zaterdag 15 december van 19.00 tot 20.00 uur is er met kinderkoor De Vrolijke Noot een vrolijke kerstsamenzang in de H. Joannes de Doperkerk aan de Kerkstraat 70.

De Vrolijke Noot o.l.v. oprichtster en dirigente Agnes Bol en met Niek van der Meij als de muzikale begeleider op piano zal ook nog enkele mooie kerstliederen ten gehore brengen, waar u heerlijk naar kunt luisteren. Maar de nadruk ligt op de samenzang waar de kinderen met een vast en zeker volle kerk mee willen zingen.

De kerkdeuren gaan om 18.30 uur open. De toegang tot deze kerstsamenzang is gratis. Er is alleen na afloop een deurcollecte om de gemaakte onkosten te bestrijden.


Samen zingen

Dorpskerk n Donderdag 13 december zal de maandelijkse Zangavond worden gehouden in de Dorpskerk. De kerkdeuren staan vanaf 19.30 uur open en het programma begint om 20:00 uur. Als thema voor deze Zangavond in de Adventstijd is gekozen 'Op weg naar het Licht'. Muzikale medewerking is er van Jacomina van der Plas-Vooijs (Sopraan), Robert Buckert (Gitaar) en Arjan Wolfswinkel (orgel). De toegang is gratis en er is een collecte. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting.