Groot kerstconcert in de Jeroenskerk

korenconcert n Op woensdag 19 december vind er een groot kerstconcert plaats in de Oude Jeroenskerk te Noordwijk. Twee Katwijkse koren geven daar namelijk een kerstconcert: Chr. Gemengd koor Immanuel o.l.v. Peter Burger, en Herv. Geref. Katwijks Mannenkoor Eben-Haezer o.l.v. Hugo van der Meij.

Na twee succesvolle edities is besloten om er ook dit jaar weer een feestelijk tintje aan te geven, dus is besloten het geheel aan te kleden met een scala aan instrumenten. Kees de Bruin bespeelt het orgel, Rens de winter de vleugel, Maurice van Dijk speelt trompet en Jaap Klootwijk speelt percussie en pauken.


Omdat de Oude Jeroenskerk niet supergroot is, is er maar een beperkt aantal plaatsen. In de voorverkoop (via koorleden of via www.hugovandermeij.nl) kosten de kaarten voor volwassenen 10 euro. Kinderen t/m. 12 jaar betalen dan 5 euro. Aan de deur kosten de kaarten 2,50 meer. Het is aan te raden, te reserveren vanwege de verwachte drukte en de beperkte plaatsen.

Hartelijk welkom in de Oude Jeroenskerk te Noordwijk, op 19 december om 20.00 uur. (Deur open om 19.30 uur). Parkeren kan men gratis achter de kerk.