Mohamad Mahmoed van Quick Boys in gevecht met Sander Bosma. | Foto: OrangePictures Foto: Foto:

Burenruzie eindigt in remise

voetbal n De terugkeer van de enige echte derby, die tussen Noordwijk en het Quick Boys trok een groot aantal toeschouwers naar de Duinwetering. Zij zorgden voor de juiste omlijsting van een duel tussen twee koplopers. Nadat Reynears nog een doelpoging zag mislukken viel al in de 44e minuut de gelijkmaker: 1-1. Ook na rust was de wedstrijd meer spannend dan mooi. Van flitsend aanvallend voetbal en uitgespeelde kansen was geen sprake. Gelukkig werden tijdens de soms stevige duels de grenzen van het betamelijke nooit overschreden. Een uitgebreid verslag staat op pagina 23.