Warm Winterfair

Ichthuskerk n Op vrijdag 7 december is er in de Ichthuskerk, Nachtegaallaan 7, een Warm Winterfair.

Warme ontmoetingen en gezellig samenzijn staan centraal in een sfeervolle ruimte waar men kan genieten van koffie, thee met wat lekkers. Er zullen diverse kramen zijn met mooie kerststukken, lifestyle en decoratie. De verkoop van bakmixen, koek en snoep. Buiten in tent worden weer heerlijke winterse lekkernijen gemaakt. De mannenzanggroep Sion zal mooie liederen zingen in de kerk.
Een ieder is welkom van 16.00 tot 19.00 uur in de Ichthuskerk.


Koffieochtend

Andreas n In het Kerkhaventje is op dinsdag 11 december een advent-koffieochtend.

Inloop met koffie/thee vanaf 9.15 uur. Het programma start om 9.30 uur en duurt tot 11.30 uur. In het eerste gedeelte wordt begonnen we met gebed en schriftlezing en is er samenzang met mooie adventsliederen. Ook worden er gedichten voorgedragen. Na de pauze worden er kerststukje gemaakt. De kosten bedragen 5 euro.


Gezinsdienst

Ontmoetingskerk n Op zondag 16 december 10.00 uur is het weer zover: een gezinsdienst in de Ontmoetingskerk.

Jong en oud zijn welkom in deze dienst waarin ds. de Groot zal voorgaan en waaraan het koor DVoted haar medewerking zal verlenen. Kinderen van de kinderkerk zullen het bijbelgedeelte Lucas 1:39-56 voorlezen.

Het thema van de dienst is "Maria bij Elisabeth". Bij het verlaten van de kerk zullen de kinderen een aardigheidje krijgen.