Disney-concert met UNI Katwijk in TriPodia

blaasmuziek n Liefhebbers van Disney muziek kunnen hun hart ophalen tijdens het concert op zaterdag 15 december in Tripodia Katwijk. Chr. Muziekvereniging UNI organiseert dan een concert wat geheel in het thema staat van Disney en dat wordt een hele bijzondere avond!

UNI Katwijk is steeds opzoek naar vernieuwing en nieuwe uitdagingen. Zo ook voor dit concert. Veel grote Disney-grootheden komen voorbij zoals Peter Pan, Assepoester en Viana. Na een intensief en gezellig studieweekend heeft het Groot Harmonie Orkest o.l.v. Dominic Sierat een bijzonder leuk programma voor u in petto. Zeg nou zelf: wie houdt er nu niet van Disney?

Daarnaast zullen ook de jeugdleden van de vereniging laten zien wat zij in hun mars hebben. Van blokfluit, tot slagwerk en natuurlijk het Leerlingen- en Klein Harmonie Orkest. Ze komen deze avond allemaal voorbij.

Het concert vindt plaats in Zalencentrum Tripodia (Hoornesplein 155) en start om 19.45 uur. De kaartverkoop is gestart en te verkrijgen via 06-20546119 of secretaris@uni-katwijk.nl. De kaartjes kosten slechts € 7,50 en dit is inclusief een consumptie. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang, maar wij adviseren u wel dit bij de reservering aan te geven.