Bibliotheken eerder dicht met Sinterklaas

sintsluiting n Op woensdag 5 december sluiten, vanwege de Sinterklaasviering, de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg om 16.00 uur.

Voor iedereen die voorafgaand aan dit kinderfeest inspiratie wil opdoen om een surprise te maken, een sinterklaasliedje te zingen, pepernoten te bakken of een leuk Sinterklaasverhaal voor te lezen, zijn er in de bieb allerlei leuke boeken, cd's en films te vinden.


Ray Jie Sam Foek wordt algemeen directeur

secretaris n Ray Jie Sam Foek is vanaf 1 februari de nieuwe algemeen directeur/gemeentesecretaris van Katwijk. Het college is verheugd met de benoeming van het nieuwe hoofd van de ambtelijke organisatie.

Burgemeester Cornelis Visser: "Ik ben blij dat we na een wervingstraject een gemeentesecretaris hebben gevonden waarin wij het volste vertrouwen hebben dat hij de ambtelijke organisatie op een gedegen wijze zal leiden en ons uitstekend zal ondersteunen in het besturen van onze gemeente."
Jie Sam Foek heeft veel ervaring en een goede staat van dienst als het gaat om het leiden van grote ambtelijke afdelingen, veranderprocessen en organisatieontwikkeling.