Kerstsamenzang in de Vredeskerk

kerstzang n Op vrijdag 7 december, aanvang 20.15 uur, wordt in de Vredeskerk aan het Baljuwplein 1 een volkskerstzang gehouden. Medewerking verlenen de koren Laudamus en Appassionato en zangeres Jacomina van der Plas.


Hierbij wordt een ieder gevraagd mee te doen die van zingen houdt en in een goede sfeer de kerstliederen wil beleven. De organist/pianist van deze kerstzang is Rob van Efferink die tevens de Katwijkse zangeres Jacomina van der Plas begeleidt in de voordracht van een aantal Christmas carols. De voordracht van een aantal gedichten verzorgen Lenie van der Bent en Cort van der Linden.
Alle aanwezigen ontvangen een programma. Om de stevigheid van de zang te vergroten zijn twee koren uitgenodigd: Laudamus uit Rijnsburg en Appassionato uit Leiderdorp, beiden onder leiding van Rob van Efferink. Zij worden begeleid door respectievelijk Hans den Dulk en Heleen Polderman.
Aan het einde zullen beide koren nog kort gezamenlijk optreden. Aan het einde wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. De toegang is vrij.