Adventsviering

rk n Met de donkere weken voor Kerstmis gaan we ook de adventsperiode in, een tijd vol verwachting. Zondag 2 december om 9.30 uur wordt in de gezinsviering van parochiekern H. Joannes de Doper de eerste zondag van de advent gevierd. De kerkdeuren gaan om 9.00 uur wijd open.


Mooie opbrengst

record n De collecte van Alzheimer Nederland heeft in de gemeente Katwijk in de week van 5 t/m 10 november een recordopbrengst van €13.263,42 opgeleverd. Vorig jaar werd er zo'n €1.500,- minder opgehaald. De organisatie bedankt alle gevers en de 132 collectanten voor hun steun.

Wilt u in 2019 ook uw steentje bijdragen door mee te helpen als collectant? Alzheimer Nederland is hier blij mee. U kunt zich opgeven via www.alzheimer-nederland.nl/collecteren of bij Lennart van der Plas via alzheimerkatwijk@gmail.com


Voorverkoop Noordwijk-Quick Boys

voetbal n Op sportpark Duinwetering wordt zaterdag 1 december de topper tussen lijstaanvoerder Noordwijk en runner-up Quick Boys gespeeld.

Vanwege de verwachte belangstelling voor deze wedstrijd wordt een voorverkoop van toegangskaarten gehouden.

Tot en met vrijdag 30 november zijn kaarten voor staanplaatsen verkrijgbaar bij Pluimgraaff Schoenen en Voetbal aan de Taatedam 4 in Katwijk aan Zee. De prijzen van de kaarten zijn: staanplaats (vanaf 18 jaar) €8,00; staanplaats 65+ en jeugd (13 t/m 17 jaar) €5,00. De kaarten kunnen bij Pluimgraaff Schoenen en Voetbal alleen contant worden afgerekend, met gepast geld.
Op vrijdag 30 november zal tijdens de Derby-avond op sportpark Nieuw Zuid eveneens een voorverkoop plaatsvinden. Binnenkort meer hierover op de QB-website.